Știri

Familia SEAT Ateca se mărește cu versiunea FR

Fotocredit: 

SEAT
SEAT Ateca FR
SEAT va completa familia SUV-ului Ateca prin versiunea FR, noul model urmând a copia "rețeta" consacrată de multă vreme de Leon. Noul SEAT Ateca FR ar trebui să mulțumească așadar clienții ce-și doresc o mașină cu aspect sportiv și care oferă prestații dinamice pe măsură.
 
Urmând a fi prezentat în premieră mondială la jumătatea lunii mai la Salonul Auto de la Barcelona, noul Ateca FR va deveni pentru moment vârf de gamă în familia noului SUV spaniol, alături de versiune Xcellence - care pune accentul pe o personalizare de lux - și peste nivelurile de echipare Reference și Style.
 
La nivelul designului exterior, noul SEAT Ateca FR se distinge prin logo-urile FR amplasate pe hayon și pe frila radiatorului, prin ornamentele vopsite în negru lucios (capacele olinzilor laterale, șinele de pe plafon, grila radiatroului și ramele geamurilor), dar și prin designul aparte al grileor ce găzduiesc farurile de ceață. Părțile inferioare ale barelor față/spate vin vopsite în aceeași culoare cu cea a caroseriei, în timp ce imaginea sportivă este completată de un set de jante din aliaj pe 19 inch și de eleronul de dimensiuni generoase amplasat în partea superioară a hayonului.
 
La interior "vedetele" sun scaunele sport îmbrăcate în Alcantara sau piele, remarcându-se totodată pragurile din aluminiu cu logo-ul FR. Acesta se regăsește și pe volan. Nu lipsesc de la interior elementele vopsite în negru lucios.
 
Gama de motorizări alături de care s eva putea configura noul SEAT Ateca FR cuprinde unități TSI și TDI cu puteri cuprinse între 150 și 190 de CP, printre ele numărându-se și un nou propulsor TSI de 2.0 litri, capabil să producă 190 de CP. Motoarele vor putea fi cuplate la o cutie de viteze manuală sau la una DSG. Ateca FR va putea fi configurat atât în varianta 4WD, cât și în versiuni cu tracțiune față.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: