Știri

Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale ale noului Santa Fe

Fotocredit: 

Hyundai
Hyundai Santa Fe 2018
Hyundai a prezentat primele imagini oficiale ale noii generații Santa Fe - SUV-ul de segment D urmând a duce mai departe bogata moștenire lăsată de predecesorii săi. Dezvăluirea sa oficială va avea loc la sfârșitul lunii februarie.
 
Cu un design radical modificat, ale cărui linii estetice ne aduc aminte de noul Kona (cel puțin dacă stăm să privim partea sa frontală), noul Santa Fe punctează vizual prin elementele "marcă înregistrată" Hyundai - grila în cascadă fiind de departe reperul central.
 
La interior se păstrează elementele cunoscute Hyundai, dar cu modificări serioase atunci când vine vorba de arhitectura planșei de bord.
 
Hyundai Santa Fe 2018 - interior
 
Față de vechiul model, noul Hyundai Santa Fe a crescut ușor în dimensiuni - 4.770 de mm lungime, 1.890 de mm lățime și un plus la ampatament pe care sud-coreenii preferă să-l țină secret până la lansarea oficială.
 
Noul Santa Fe va pune la dispoziția șoferului și pasagerilor o lungă listă de sisteme și tehnologii de siguranță, asistență și infotainment - toate reunite sub umbrela SmartSense.
 
Noua generație Hyundai Santa Fe va putea fi admirată în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, în luna martie 2018.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: