SUV Hyundai

Noul Hyundai Santa Fe a ajuns și în România. Prețul singurei versiuni disponibile - 46.564 de EURO, TVA inclus

Hyundai Santa Fe 2018 - pret
Noul Hyundai Santa Fe poate fi comandat și în România, SUV-ul ajuns la o nouă generație având un preț de 53.181 de EURO, TVA inclus. Oferit pentru moment doar într-o singură versiune de echipare - Luxury - noul Santa Fe beneficiază de o promoție de lansare ce-i scade prețul final șa 46.564 de EURO, TVA inclus.

Hyundai Santa Fe a ajuns la cea de-a patra generație

Noul Hyundai Santa Fe 2018
Hyundai a dezvăluit cea de-a patra generație Santa Fe - SUV vândut pînă acum în mai bine de 400.000 de exemplare în Europa, din 2001 și până astăzi. Cu un design mai îndrăzneț și mai proaspăt ca niciodată, dar și cu o ofertă îmbunătățită de spațiu, versatilitate și tehnologii noul Hyundai Santa Fe promite să-și apere șansele într-un segment din ce în ce mai aglomerat.

Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale ale noului Santa Fe

Hyundai Santa Fe 2018
Hyundai a prezentat primele imagini oficiale ale noii generații Santa Fe - SUV-ul de segment D urmând a duce mai departe bogata moștenire lăsată de predecesorii săi. Dezvăluirea sa oficială va avea loc la sfârșitul lunii februarie.

Prețurile noului Hyundai Kona pleacă de la 18.278 de EURO, TVA inclus

Hyundai Kona - preturi Romania
Iată că și noul Hyundai Kona poate fi de-acum comandat în România - cel mai mic SUV din portofoliul coreenilor având un preț de start de 21.146 de EURO, TVA inclus. Grație unei oferte de lansare, cel mai ieftin Hyundai Kona costă 18.278 de EURO - în versiunea 1.0 T-GDi 120 CP 2WD HIGHWAY.

Hyundai a prezentat succesorul lui ix35 Fuel Cell

Hyundai SUV - alimentat cu hidrogen
Hyundai a dezvăluit la Seoul noua generație a SUV-ului propulsat cu ajutorul pilelor de hidrogen. Noul model nu are pentru moment stabilit un nume, este dezvoltat într-o formă foarte apropiată de cea de serie și va înlocui vechiul ix35 Fuel Cell - versiune lansată pe piață în anul 2013.

Iată toate detaliile legate de noul Hyundai Kona, SUV-ul de clasă mică al coreenilor

Noul Hyundai Kona
Hyundai a prezentat astazi oficial noul Kona, model ce va întregi familia de SUV-uri a sud-coreenilor și care va acoperi segmentul din ce în ce mai aglomerat al crossoverelor de clasă mică. Prefigurat de o serie de teasere, noul Kona pune în valoare cele mai recente tendințe de design promovate în ultimul timp de Hyundai, venind în același timp cu o serie de artificii estetice ce ne duc cu gândul la "rebelul" C4 Cactus.

Hyundai face și mai multă lumină în privința noului Kona

Hyundai Kona teaser

Hyundai a prezentat un nou teaser foto ce ne înfățișează partea frontală a viitorului Kona, SUV ce va fi lansat în vara acestui an și care va lupta în segmentul dominat la ora actuală de nume precum Renault Captur, Nissan Juke sau Peugeot 2008.

 

Hyundai Kona va fi cel mai mic SUV din portofoliul sud-coreenilor

Hyundai Kona - teaser foto
Hyundai își va îmbogăți portofoliul de SUV-uri cu un nou model sub-compact, botezat Kona. Pentru moment constructorul sud-coreean a publicat un teaser foto ce ne înfățișează doar blocurile optice ale mașinii.

Hyundai a publicat primele schiţe ale noului Creta

Noul Hyundai Creta
Hyundai a publicat primele schiţe oficială ale noului Creta, SUV de clasă mică ce urmează a fi lansat anul acesta, mai întâi în India.

Hyundai Creta va fi numele celui mai mic SUV coreean

Hyundai ix25 concept - Creta
Hyundai a dezvăluit numele viitorului său model de SUV sub-compact. Acesta se va numi Creta, inspirat fiind chiar de numele celebrei insule greceşti, şi va concura cu deja cunoscutele Renault Captur, Opel Mokka, Nissan Juke sau Mazda CX-3.

Acesta este noul Hyundai Tucson - el va înlocui modelul ix35

Noul Hyundai Tucson 2015
Hyundai a prezentat astăzi noul Tucson, SUV "reînviat" după aproape un deceniu şi care va înlocui actualul ix35. Acesta din urmă a fost cel mai bine vândut model Hyundai pe piaţa din Europa.
Subscribe to RSS - SUV Hyundai