Geneva 2015

Salonul Auto de la Geneva 2015 - Galerie foto

Salonul Auto de la Geneva 2015
Cea de-a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva a adunat o mulţime de premiere mondiale, alături de cele mai importante modele din portofoliul constructorilor auto de pe întreg globul.

Ford a adus la Geneva o "armadă" de modele noi

Noul Ford Edge Sport
Pe lângă premiera absolută numită Focus RS şi premiera europeană GTFord a adus la Salonul Auto de la Geneva o serie întreagă de modele inedite. 

Geneva 2015 - Bentley uimeşte cu EXP 10 Speed 6 Concept

Conceptul Bentley EXP 10 Speed 6
Bentley a dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva cel mai recent concept al său - EXP 10 Speed 6 - o maşină ce ne prezintă luxul şi performanţele viitorarelor automobilele britanice dezvoltate la Crewe.

Geneva 2015 - Mazda aduce în centrul atenţiei noile CX-3 şi MX-5

Noua Mazda CX-3 - Geneva 2015
Mazda prezintă pentru prima dată întreaga gamă de modele de generație nouă, la cea de-a 85-a ediție a Salonului Auto de la Geneva, care a debutat ieri cu prima dintre cele două zile de presă.

Geneva 2015 - Suzuki a prezentat conceptele iM-4 şi iK-2

Suzuki iM-4
Suzuki a venit la Salonul Auto de la Geneva cu două concepte inedite - iM-4 şi iK-2 - studii ce vor sta la baza viitoarelor modele de serie japoneze.

Geneva 2015 - conceptul Nissan Sway prefigurează viitorul Micra

Conceptul Nissan Sway
Standul Nissan de la Geneva are drept vedetă conceptul Sway, maşină ce ne arată direcţia pe care o vor apuca japonezii atunci când vorbim de viitorul Micra.

Geneva 2015 - Renault a lansat noul Clio RS Trophy

Noul Renault Clio RS Trophy
Renault a lansat noul Clio RS 220 Trophy - cea mai puternică versiune a micului Clio - copiind reţeta de succes experimentată pe Megane RS 275 Trophy. Noul model poate fi admirat în premieră mondială la Geneva.

Volkswagen Sport Coupe Concept GTE - Galerie foto

 Volkswagen ne-a prezentat la Geneva Conceptul Sport Coupe GTE, studiu ce prefigurează viitorul VW CC.

Seat 20V20 - conceptul ce prefigurează un viitor SUV

Conceptul Seat 20V20
Seat a dezvăluit aseară, la Geneva, conceptul 20V20, studiu ce ne arată intenţiile constructorului spaniol de a lansa un SUV în următorii ani.

Aceasta este noua Honda Civic Type R - 310 CP şi 0-100 km/h în 5.7s

Noua Honda Civic Type R 2015
Honda a dezvăluit în sfârşit noul Civic Type R, model prefigurat de mai bine de jumătate de an printr-o serie de concepte sau teasere. Aşteptarea fanilor a luat sfârşit, iar noua Honda Civic Type R nu dezamăgeşte.

Noul Volkswagen Passat este Maşina Anului 2015

Noul VW Passat - Masina Anului 2015
Noul Volkswagen Passat a fost desemnat Maşina Anului 2015 în Europa, vestea fiind anunţată la Geneva de juriul COTY (Car of The Year). Limuzina germană a fost urmată în clasament de Citroen C4 Cactus şi de Mercedes-Benz C-Class.

Infiniti a dezvăluit conceptul QX30

Noul Infiniti QX30 Concept
Japonezii de la Infiniti au dezvăluit astăzi conceptul QX30, maşină ce prefigurează un viitor crossover compact ce va fi lansat în viitorul nu foarte îndepărtat. Infiniti QX30 va putea fi admirat la Salonul Auto de la Geneva.

Volvo V60 D5 Twin Engine Special Edition - model pregătit pentru Geneva

Volvo V60 D5 Twin Engine Special Edition
Volvo a pregătit pentru Geneva o ediţie specială V60 D5 Twin Engine, derivată din plug-in hybridul V60 Twin Engine. Vor fi produse doar 500 de exemplare din ediţie.

Seat va prezenta la Geneva conceptul unui SUV

Seat SUV teaser - 2015
Seat lucrează de zor la proiectului primului SUV din istoria sa. Până la automobilul de serie spaniolii vor veni la Geneva cu un nou concept ce prefigurează maşina de teren.

Peugeot Partner Tepee a primit un facelift semnificativ

Noul Peugeot Partner Tepee 2015
Peugeot a prezentat faceliftul modelului Partner Tepee, vehicul dedicat activităţilor de petrecere a timpului liber, cu familia sau prietenii, departe de oraşele aglomerate.

Pagini

Subscribe to RSS - Geneva 2015