Porsche

Premieră absolută la Geneva - noul Porsche 911 Cabriolet

Noul Porsche 911 Cabriolet
Porsche lansează trei modele sport noi la Salonul Auto de la Geneva Punctul culminant este noul 911 Cabriolet. Alături de el vor mai fi expuse în premieră mondială și noile 718 Boxster T și 718 Cayman T, precum și noul Macan S.

Salonul Auto de la Geneva - un reper extrem de important pentru Porsche

Prezenta Porsche la GIMS
Porsche aniversează în 2019 70 de ani trecuți de la prima sa prezență la Salonul Auto de la Geneva, ocazie cu care constructorul german va prezenta în premieră mondială noile 718 Cayman T și 718 Boxster T, dar și versiunea Cabriolet a noului 911.

Viitoarea generație Porsche Macan va fi exclusiv electrică

Porsche Macan - exclusiv electric
Oficialii Porsche au luat decizia prin care viitoarea generație  SUV-ului Macan să folosească exclusiv propulsia electrică. Urmând a fi lansat undeva după anul 2020, noul Porsche Macan va fi asamblat în fabrica din Leipzig - locație în care Porsche a investit sume impresionante pentru a o transforma în cel mai important centru de producție pentru mașinile electrice și hibrid.

Porsche Macan are parte de un facelift discret

Porsche Macan facelift 2018
Porsche a dezvăluit noul Macan facelift, cel mai mic SUV din portofoliul germanilor înfățișându-ni-se într-o siluetă puțin schimbată estetic, cu elemente de design mai rafinate.

Porsche a marcat cea mai bună jumătate de an din istorie, atunci când vine vorba de vânzări

Porsche - cifre vanzari S1 2018
Porsche a reușit să contorizeze pe primele șase luni din an cele mai bune cifre de vâznări din toată istoria sa, fiind livrate în întreaga lume nu mai puțin de 130.598 de automobile sport. Valoarea afișată este cu 3% mai mare față de ceea ce reușise compania germană anul trecut, în aceeași perioadă.

Porsche va investi 6 miliarde de EURO în electromobilitate, până în anul 2022

Porsche Mission E
Porsche va investi peste șase miliarde de EURO în dezvoltarea tehnologiilor și produselor din domeniul electromobilității, până în anul 2022. Evident, eforturile germanilor se vor materializa printr-un portofoliu complet de modele electrice sau plug-in hybrid.

Porsche a stabilit un nou record de vânzări în 2017

Porsche - cifre vanzari 2017
Porsche continuă să doboare record după record în materie de vânzări, anul 2017 fiind cel mai bun din istoria mîrcii grație celor circa 246.000 de automobile livrate clienților din întreaga lume.

Porsche a deschis cel de-al 100-lea showroom din China

Porsche Studio - Guangzhou, China
Porsche a deschis cel de-al 100-lea showroom din China, noul "Porsche Studio" fiind inaugurat la finele anului 2017 într-un mall din metropola Guangzhou. 

Porsche se laudă cu vânzările excelente pentru Panamera S E-Hybrid

Porsche Panamera S E-Hybrid Sport Turismo
Versiunea plug-in hybrid a noului Porsche Panamera se dovedește a fi un succes de piață neașteptat, circa 60% dintre comenzile plasate în Europa fiind îndreptate spre variantele Panamera 4 S E-Hybrid sau panamera Turbo S E-Hybrid.

Noul Porsche 911 Carrera T vrea să-i mulțumească și pe cei mai puriști fani ai mărcii

Porsche 911 Carrera T
Porsche a pregătit celor mai puriști fani ai săi o versiune specială a lui 911 Carrera. Botezat 911 Carrera T (cu trimitere directă la predecesorul 911T lansat acum 40 de ani), noul model va oferi "strictul necesar" grație unui pachet tehnic ce pune accentul pe simplitate - o cutie de viteze manuală, un diferențial mecanic și tracțiune spate.

Porsche 718 Cayman și Boxster au primit și versunile GTS

Porsche 718 Boxster și Cayman GTS
Porsche a extins gama modelelor 718 Boxster și Cayman cu versiunile GTS. Acestea oferă un plus de putere, dar și o listă mai lungă de dotări standard.

Scandalul Dieselgate provoacă mari tensiuni în familia Grupului Volkswagen

Porsche Cayenne Diesel 2014
Germanii de la Porsche sunt hotărâți să ceară despăgubiri de la conaționalii de la Audi, în valoare de 200 de milioane de EURO - suma în cauză fiind considerată suficientă pentru a acoperi pierderile în cazul SUV-urilor Cayenne motorizate 3.0 TDI.

Turbo S E-Hybrid devine cea mai puternică versiune a noului Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
Porsche completează gama de versiuni a noului Panamera Sport Turismo cu versiunea sa hibridă Turbo S E-Hybrid. Acesta devine totodată și cea mai puternică variantă în care poate fi comandat shooting brake-ul german.

Viitorul model de serie Porsche Mission E va avea un preț de start asemănător cu cel afișat de Panamera

Porsche Mission E
Anticipat în 2015 de conceptul cu același nume și urmând a fi lansat ca model de serie în anul 2019, "electricul" Porsche Mission E va avea un preț de start similar cu cel al lui Panamera. Informația, venită din partea CEO-ului Oliver Blume într-o discuție cu jurnaliștii de la CAR Magazine, plasează astfel prețul minim al modelui electric Porsche în jurul pragului de 90.000 de euro.

Porsche plusează în oferta 911 cu noul GT3 Touring Package

Porsche 911 GT3 Touring Package
Una dintre atracțiile principale ale standurilor Porsche de la IAA Frankfurt 2017 este și noul 911 GT3 Touring Package - versiune special creată ce oferă un set de dotări și accesorii specifice pachetului consacrat de constructorul german încă din anul 1973.

Pagini

Subscribe to RSS - Porsche