Frankfurt 2015

Nissan Gripz - un concept ce indică intențiile de viitor ale Nissan

Nissan Gripz Concept
Nissan a prezentat în premieră mondială, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, conceptul Gripz. Noul studiu de design propus de japonezi se vrea a fi un reper în ceea ce privește viitoarele SUV-uri compacte cu sigla Nissan. Deși nu se punctează nicăieri acest lucru, dimensiunile și alura lui Gripz ne duc cu gândul la viitoarea generație Juke.

Noul Infiniti Q30 a fost lansat oficial la Frankfurt

Noul Infiniti Q30
Infiniti a prezentat la Frankfurt noul Q30, un automobil compact cu care japonezii vor să atragă clienții de mașini premium ce vor și altceva în afară de mărci germane. Cu toate acestea, noul Infiniti Q30 este strâns înrudit cu o compactă premium germană, și anume Mercedes-Benz A-Class. De ce? Răspunsul este foarte simplu - parteneriatul Daimler Nissan permite acum folosirea platformelor, a subansamblelor și a motorizărilor de către toate mărcile subsidiare celor doi giganți.

Prețul noului Opel Astra pleacă de la 15.600 euro, TVA inclus

Noul Opel Astra K - preturi Romania
Noul Opel Astra a avut premiera mondială ieri, 15 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt și iată că importatorul Opel în România comunicat deja prețurile noii generații, valabile în țara noastră. Astfel, cel mai ieftin Opel Astra K scoate din buzunarul clienților 15.600 de euro, TVA inclus, în versiunea de echipare Selection și având sub capotă un motor pe benzină de 1.4 litri ce dezvoltă 100 de CP.

Audi a lansat noile S4 și S4 Avant

Noul Audi S4 2016
Pe lângă premiera mondială a noilor Audi A4 și A4 Avant, Salonul Auto de la Frankfurt a găzduit și prezentarea noilor Audi S4 și S4 Avant. Firma din Ingolstadt se laudă cu faptul că versiunile de top prezentate sunt peste concurența oferită de rivalii de la BMW și Mercedes, prin modelele M3 și C 63 AMG.

Noul Renault Megane a ajuns la a patra generație - Galerie foto

Noul Renault Megane 2016
Renault a prezentat în premieră mondială la Frankfurt cea de-a patra generație Megane. Vă prezentăm o galerie foto completă a unuia dintre cele mai importanți jucători din clasa compactă.

Porsche Mission E - un fantastic concept ce anunță intențiile de viitor ale nemților

Porsche Mission E Concept
Porsche nu a stat prea mult pe gânduri și a dezvoltat conceptul unui automobil sport cu patru locuri 100% electric. Denumit Mission E, conceptul prezentat aseară la Frankfurt aruncă mănușa rivalilor de la Tesla, prin extraordinarele capabilități dinamice sau de autonomie.

BMW a venit la Frankfurt cu noul M6 Coupe Competition Edition

Noul BMW M6 Coupe Competition Edition
Noul BMW M6 Coupe Competition Edition este prezentat de BMW la Frankfurt, iar modelul ridică nivelul de personalizare a acestui coupé de înaltă performanţă la noi maxime. Exclusivistul Competition Edition se evidenţiază prin gradul deosebit de personalizare datorită culorilor speciale ale caroseriei, componentelor realizate din fibră de carbon, tipurilor de piele fină cu cusături contrastante bine alese şi o gamă de detalii neobişnuite.

Mazda a dezvăluit la Frankfurt conceptul KOERU

Conceptul Mazda KOERU
Mazda a publicat primele imagini ale conceptului KOERU, mașină ce lasă să se întrevadă intențiile japonezilor de a merge și mai departe în direcția construirii de SUV-uri, într-o piață ce crește într-un ritm alert.

Noul Jaguar F-PACE - primul SUV din istoria firmei britanice

Noul Jaguar F-PACE
Jaguar a prezentat în sfârșit mult așteptatul F-PACE, primul SUV construit vreodată de firma britanică. Show-ul de prezentare a avut loc la Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde noul F-PACE a făcut un "loop" de 360 de grade, la fel ca un avion specializat în spectacole aviatice.

Audi e-tron quattro - conceptul ce prefigurează viitorul SUV 100% electric

Noul Audi e-tron quattro
Audi a dezvăluit conceptul e-tron quattro, studiu ce înfățișează un SUV 100% electric ce va fi lansat în producția de serie la începutul anului 2018.

Acesta este noul Volkswagen Tiguan - iată primele detalii și imagini

Noul VW Tiguan 2016
Noul Volkswagen Tiguan a fost prezentat astăzi, așteptat fiind cu sufletul la gură de împătimiții mărcii din Wolfsburg. Ajuns la cea de-a doua generație, noul VW Tiguan se vrea a fi o revoluție în segmentul SUV-urilor compacte, fiind prima mașină de teren a VW dezvoltată pe platforma comună MQB.

Noul MINI Clubman - de la 24.924 de euro, în România

Noul MINI Clubman - preturi Romania
Importatorul MINI în România a comunicat prețul noului Clubman, model lansat în iunie anul acesta și care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Astfel, cel mai ieftin MINI Clubman costă 24.924 euro, TVA inclus, în versiunea Cooper cu motor pe benzină în trei cilindri, de 1.5 litri și 136 CP.

Nissan va prezenta la Frankfurt conceptul Gripz

Nissan Gripz Concept
Nissan a dezvăluit numele noului concept pe care-l va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta se va numi Gripz și are drept sursă de inspirație modelele 240Z cu care japonezii raliurile din deșerturile africane în anii '70, dar și fluiditatea bicicletelor folosite în competițiile profesioniste de șosea.

Ford va lansa și în Europa noul Ranger - premiera acestuia va avea loc la Frankfurt

Noul Ford Ranger Wildtrack 2016
Ford va lansa și în Europa versiunea facelift a pickup-ului Ranger, model ce deja a fost prezentat în primăvară pe piețele din America de Sud și Asia. Varianta restilizată ni se prezintă cu o parte frontală complet nouă, o suspensie regândită precum și cu noul sistem de conectivitate SYNC 2 la bord.

Opel a dezvăluit noul Astra Sports Tourer

Noul Opel Astra Sports Tourer
Opel a dezvălui noul Astra Sports Tourer, versiunea break a noii generații de automobile compacte dezvoltate la Russelsheim. Noul model va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, chiar în același timp cu varianta hatchback Astra.

Pagini

Subscribe to RSS - Frankfurt 2015