Știri

BMW a venit la Frankfurt cu noul M6 Coupe Competition Edition

Fotocredit: 

BMW
Noul BMW M6 Coupe Competition Edition
Noul BMW M6 Coupe Competition Edition este prezentat de BMW la Frankfurt, iar modelul ridică nivelul de personalizare a acestui coupé de înaltă performanţă la noi maxime. Exclusivistul Competition Edition se evidenţiază prin gradul deosebit de personalizare datorită culorilor speciale ale caroseriei, componentelor realizate din fibră de carbon, tipurilor de piele fină cu cusături contrastante bine alese şi o gamă de detalii neobişnuite. Competition Edition este disponibil exclusiv pentru BMW M6 Coupé, cu un pachet Competition perfecţionat. Astfel, motorul V8 pe benzină, de 4,4 litri, cu tehnologie M TwinPower Turbo dezvoltă o putere maximă de 600 CP şi un cuplu maxim de 700 Nm - cu pachetul opţional M Driver, BMW M6 Coupé atinge o viteză maximă de 305 km/h.
Modelul Edition dispune de două culori pentru exterior: Alpine White şi Austin Yellow metalizat. Pentru Alpine White, BMW M6 Coupé Competition Edition este echipat cu benzi decorative pentru caroserie în culorile tradiţionale BMW M, aşa cum va avea şi nou versiune de competiţii BMW M6 GT3. Indiferent de culoarea caroseriei, contrastul este asigurat de jantele M din aliaj uşor, de 20 de ţoli şi de culoare negru mat, cu design double-spoke 343 M şi echipate cu anvelope mixte. Alături de grila BMW a radiatorului, mânerele uşilor şi branhiile laterale în crom negru şi capacele retrovizoarelor din fibră de carbon, jantele accentuează prezenţa sportivă şi puternică a automobilului. Spoilerul spate M din fibră de carbon, în combinaţie cu difuzorul spate - realizat din acelaşi material, contribuie la optimizarea fluxului de aer.
În interior, tapiţeria BMW Individual integrală cu piele fină Merino - de culoare neagră - cu cusături contrastante - disponibilă în nuanţă Opal White pentru vopseaua Alpine White şi în Yellow pentru caroseria Austin Yellow metalizat - evidenţiază ambianţa sportivă a automobilului. Inscripţia "M6 Competition" în metal pe pragurile uşilor şi pe conturul branhiilor laterale, alături de cea de pe capacele suporturilor de pahar, sunt alte semnături ale modelului Edition. Benzile decorative de la interior, selectorul de viteze şi braţele volanului sport M sunt realizate din fibră de carbon, în timp ce inelul volanului este îmbrăcat în Alcantara, elegantă şi cu aderenţă crescută.
Scaunele M multifuncţionale pentru conducător şi pasagerul din faţă şi BMW Head-Up Display fac şi ele parte din echiparea standard. O experienţă acustică deosebită este asigurată de sistemele de sonorizare Harman Kardon Surround şi High-End Surround by Bang & Olufsen cu 16 difuzoare şi o putere totală de 1.200 watti.
Opţiunea Competition Edition este disponibilă pentru comandă, la un preţ ce porneşte de la 17.700 de euro. Clienţii care doresc să-şi echipeze modelul BMW M6 cu opţiunea Competition Edition vor trebui să opteze - pe lângă pachetul Competition (9.500 euro) - şi pentru jante M din aliaj uşor (20 de ţoli, cu design double-spoke 343 M, de culoare negru mat, echipate cu anvelope mixte - 400 euro), scaune multifuncţionale pentru conducător şi pasagerul din faţă (1.950 euro) şi pachetul pentru fumător (50 euro). De asemenea, vor trebui să decidă experienţa acustică pe care o vor prefera: sistemul Harman Kardon Surround (1.290 euro) sau sistemul High-End Surround by Bang & Olufsen cu 16 difuzoare şi o putere de 1.200W (4.950 euro).

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: