McLaren

Formula 1 - Renault va furniza motoare pentru McLaren, începând cu anul 2018

Renault va furniza începând cu anul viitor motoare echipei de Formula 1 McLaren - britanicii renunțând astfel la problematica relație cu Honda. Colaborarea dintre McLaren și Renault este o premieră absolută în lumea Marelui Circ, în ciuda istoriei glorioase a celor două nume grele (începută în 1977 și cuprinzând 814 curse bifate de McLaren și 591 de Renault - în rol de constructor de motoare).

Hyper-GT va fi urmașul legendarului McLaren F1

McLaren Hyper-GT BP23
McLaren a dezvăluit primele detalii legate de viitorul său hypercar. Botezat "Hyper-GT" și dezvoltat sub numele de cod BP23, noul model va fi urmașul de drept al legendarului McLaren F1, urmând a fi fabricat tot în 106 exemplare.

McLaren 720S devine primul membru al celei de-a doua generații Super Series

McLaren a prezentat noi detalii legate de cea de-a doua generație Super Series

McLaren Super Series - generatia a 2-a
McLaren continuă să publice detalii legate de primul nou model din cea de-a doua generație Super Series și care va avea premiera mondială la începutul lunii martie, la Geneva.

McLaren își va construi propria fabrică de asamblare a șasiurilor din fibră de carbon

McLaren 570S
McLaren are de gând să-și construiască propria fabrică pentru asamblarea șasiurilor din fibră de carbon, componente ce la ora actuală sunt fabricate de un furnizor din Austria. Noua facilitate de producție va fi situată în Sheffield, oraș situat în nordul Angliei.

Cea de-a doua generație McLaren Super Series va oferi performanțe aerodinamice de excepție

McLaren Super Series 720S
McLaren a prezentat prima imagine teaser ce lasă să se întrevadă partea din spate a noului model din cea de-a doua generație Super Series, premiera mondială a acestuia urmând a avea loc în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

McLaren va lansa în martie a doua generație a familiei Super Series

McLaren Monocage II
McLaren va lansa în martie cea de-a doua generație a familiei sale de mașini Super Series, care cuprinde la ora actuală modelele 12C, 650S și 675LT. Primul nou model Super Series va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva.

Modelele McLaren Super Series pot fi personalizate cu un nou set de accesorii din fibră de carbon

McLaren Super Series - accesorii MSO Defined
McLaren a anunțat disponibilitatea unui nou pachet de personalizare pentru modelele sale din familia Super Series - 12C, 650S și 675LT, accesoriile fiind dezvoltate de divizia MSO Defined (McLaren Special Operations) și putând fi montate în orice service autorizat al britanicilor.

McLaren a produs 10.000 de mașini în centrul său de producție din Woking

McLaren - 10.000 de masini la Woking
McLaren a fabricat săptămâna aceasta mașina cu numărul 10.000, la doar cinci ani trecuți de la începutul "noii epoci" din istoria celebrului constructor britanic. Automobilul aniversar, ieșit de pe porțile centrului de producție din Woking, este un McLaren 570S vopsit în gri ceramic, nuanță specială din portofoliul diviziei Special Operations.

McLaren a prezentat noul P1 electric. Deocamdată vorbim doar de o ...jucărie

McLaren și-a anunțat de ceva timp intențiile de a lansa în viitorul nu foarte îndepărtat un model 100% electric care să fie un urmaș al actualului P1, însă pentru moment britanicii se mulțumesc să prezinte o ...jucărie propulsată electric ce copiază pueril liniile de design ale super-carului amintit mai sus.

Noul McLaren 570GT se adresează clienților ce vor un supercar folosit "day-to-day"

Noul McLaren 570GT
McLaren va adăuga un nou model în gama Sport Series, alături de 570S și 540C. Denumit 570GT, acesta se vrea un coupe mai prietenos cu cei care se află la bordul său, oferindu-le călătorii nu atât de extreme, dar și mai mult loc pentru bagaje.

McLaren Special Operations a pregătit două "rachete" pentru Salonul Auto de la Geneva

McLaren P1 și McLaren 675LT Spider by MSO
McLaren va fi prezentă la Salonul Auto de la Geneva cu cel mai mare stand al său pregătit vreodată pentru un eveniment de  acest gen, firma britanică urmând a prezenta două exemplare unicat, pregătite de divizia MSO (McLaren Special Operations). Este vorba de un McLaren P1 și de un 675LT Spider, ambele modificate estetic pentru a arăta posibilitățile extreme de personalizare de care dau dovadă englezii din Woking.

Noul McLaren 570S Coupe a intrat în faza de pre-producție

Noul McLaren 570S Coupe
Prezentat în premieră mondială în luna aprilie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la New York, noul McLaren 570S Coupe a intrat în faza de pre-producție, pentru a putea ajunge la primii săi posesori în toamna acestui an.

McLaren 540C Coupe - al doilea membru al familiei Sport Series

Noul McLaren 540C Coupe
McLaren va lansa cel de-al doilea model din familia Sport Series - 540C Coupe - cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Noul super-car se alătură astfel "fratelui mai mare" 570S Coupe.

Acesta este noul McLaren 570s Coupe

Noul McLaren 570S 2015
McLaren a dezvăluit cea mai recentă creaţie din curtea sa - noul 570S Coupe. Super-carul este primul membru al noii familii Super Sport, cea care stă la baza gamei oferite de constructorul britanic.

Pagini

Subscribe to RSS - McLaren