Știri

McLaren a prezentat noul P1 electric. Deocamdată vorbim doar de o ...jucărie

Fotocredit: 

McLaren
McLaren și-a anunțat de ceva timp intențiile de a lansa în viitorul nu foarte îndepărtat un model 100% electric care să fie un urmaș al actualului P1, însă pentru moment britanicii se mulțumesc să prezinte o ...jucărie propulsată electric ce copiază pueril liniile de design ale super-carului amintit mai sus.
 
Vopsit în galbenul tradițional McLaren, noul P1 de jucărie oferă un singur loc destinat "furioșilor" șoferi cu vârste preșcolare, aceștia având la dispoziție la bord un buton Start/Stop ce pornește nu numai motorul electric, dar și sistemul audio ce poate reda cele mai noi hituri de pe Duck TV.
 
Interesant este faptul că cei mici au la dispoziție și o cutie de viteze cu trei rapoarte de mers înainte și unul pentru marșarier.
 
Prețul noii jucării McLaren este de 375 de lire sterline, aceasta putând fi comandată începând cu luna octombrie la dealerii brandului din întreaga lume.
 
McLaren nu este singurul producător de mașini sport ce anunță un asemenea model, germanii de la Mercedes-AMG "amenințându-ne" pe Facebook cu o jucărie similară.
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: