Euro NCAP

Euro NCAP - noile Volvo XC40 și Ford Focus au obținut maximul de cinci stele

Ford Focus 2018 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele testelor de siguranță efectuate pe noile Volvo XC40 și Ford Focus, ambele modele fiind punctate la final cu maximul de cinci stele. Organizația cu sediul la Bruxelles a ținut să menționeze și capitolul la care atât XC40, cât și noul Focus au impresionat cel mai tare - siguranța activă și protecția pietonilor și bicicliștilor.

Iată care au fost cele mai sigure mașini testate de Euro NCAP în 2017

Cele mai sigure masini 2017 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat lista celor mai sigure mașini testate de-a lungul anului 2017, "premiantele" anului trecut fiind noile Volvo XC60VW ArteonVW T-RocVW PoloOpel Crossland XSubaru Impreza și Subaru XV.

Noile Hyundai Kona și Kia Stinger au obținut maximul de cinci stele în testele Euro NCAP

Kia Stinger - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele celui mai amplu set de teste realizat anul acesta, fiind notate cu maximul de cinci stele noile Hyundai KonaKia StingerBMW Seria 6 GTToyota Yaris facelift și Jaguar F-PACE. Tot cinci stele a primit și Kia Stonic, însă doar în versiunea cu Safety Pack adăugat.

Euro NCAP - alte opt noi modele au primit cinci stele la testele defășurate în luna noiembrie

BMW X3 2017 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele unor noi teste de siguranță, pe lista mașinilor ce primesc cinci stele numărându-se noile BMW X3DS 7 CrossbackJaguar E-PACEMercedes-Benz X-ClassPorsche CayenneSubaru Impreza și Subaru XV. Tot cinci stele a primit și Honda Civic, modelul japonez aflându-se însă pentru a doua oară în curtea Euro NCAP după o serie de îmbunătățiri menine să ridice scorul inițial de patru stele.

Euro NCAP a testat un nou lot de automobile, toate obținând câte cinci stele

Volvo XC60 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi rezultatele celor mai recente teste de siguranță, tot "lotul" compus din opt noi modele oținând calificativul maxim de cinci stele. Astfel, noile Volvo XC60Citroen C3 AircrossOpel Crossland XMitsubishi Eclipse CrossSKODA KAROQVW T-RocVW Polo și SEAT ARONA s-au dovedit a fi suficient de sigure pentru a puncta cu cinci stele.

Noul Range Rover Velar a obținut maximul de cinci stele Euro NCAP

Range Rover Velar - Euro NCAP
Range Rover Velar a primit maximul de cinci stele în urma testelor Euro NCAP, cel mai nou SUV din portofoliul Land Rover fiind considerat unul dintre cele mai sigure modele din segment.

Euro NCAP dorește sporirea numărului de sisteme legate de rularea autonomă la bordul automobilelor vândute în UE

Euro NCAP - Road Map 2025
Euro NCAP a anunțat demararea proiectului Road Map 2025 - prin intermediul căruia organizația independentă cu sediul la Bruxelles dorește accelerarera implementării în standard la bordul automobilelor a cât mai multor sisteme de siguranță activă și de asistență a șoferului.

Ford Fiesta, Renault Koleos și Mazda CX-5 sunt "fruntașele" celor mai recente teste Euro NCAP

Euro NCAP - teste septembrie 2017
Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste efectuate pe modele recent lansate în Europa. Astfel, noile Renault KoleosMazda CX-5Ford FiestaMercedes-Benz C-Class CabrioletOpel Grandland X și Jeep Compass au obținut maximul de cinci stele, Opel Ampera-e a reușit doar patru stele, în timp ce Kia Rio și Kia Picanto au primit trei stele în versiunile de echipare standard.

Alfa Romeo Stelvio, VW Arteon și SEAT Ibiza au impresionat în cele mai recente teste Euro NCAP

VW Arteon - Euro NCAP 2017
A venit vremea unei noi serii de teste Euro NCAP, organizația cu sediul la Bruxelles testând de această dată noile Alfa Romeo StelvioHyundai i30SEAT IbizaOpel InsigniaVolkswagen ArteonHonda Civic și Ford Mustang facelift.

Euro NCAP - SKODA Kodiaq, MINI Countryman și BMW Seria 5 au primit maximul de cinci stele

Cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP au vizat noile SKODA KodiaqMINI CountrymanBMW Seria 5Nissan Micra și Suzuki Swift. Dacă primele trei au reușit să obțină maximul de cinci stele, modelele de clasă mică Micra și Swift au obținut patru și respectiv trei stele Euro NCAP.

Euro NCAP a testat un nou lot de mașini. "Premiantele" se numesc Audi Q5, Toyota C-HR și Land Rover Discovery Sport

Audi Q5 - rezultate Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi un nou set de rezultate pentru testele sale, fiind analizate în materie de siguranță nu mai puțin de șase automobile. Dacă noile Audi Q5Toyota C-HR și Land Rover Discovery Sport au obținut maximul de cinci stele, noul Citroen C3 a fost notat cu patru stele, iată că micuțele Fiat 500 și Ford Ka+ nu au reușit să se ridice decât la nivelul a trei stele.

Euro NCAP aniversează 20 de ani de existență

Euro NCAP - 20 de ani
Euro NCAP aniversează zilele acestea 20 de ani de existență4 februarie 1997 fiind data la care organizația cu sediul la Bruxelles a publicat primele rezultatele primelor sale teste efectuate pe cinci dintre cele mai populare modele din clasa mică vândute în Europa.

Ford Mustang dezamăgește serios în testele Euro NCAP. În schimb, Volvo S90 și V90 se plasează la polul total opus

Ford Mustang 2017 - rezultate Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi primele rezultate din 2017 pentru testele sale, "clienții" fiind noile Volvo S90 și V90, dar și cea mai bine vândută mașină sport din Europa, Ford Mustang. Și dacă tandemul suedez nu a dezamăgit, obținând maximul de cinci stele și totodată unele dintre cele mai bune rezultate din istoria testelor Euro NCAP, Ford Mustang a fost făcut KO la aproape toate capitolele, obținând doar două stele.

Iată cele mai sigure mașini testate de Euro NCAP în 2016

Euro NCAP - Best in Class Cars of 2016
Euro NCAP a stabilit care sunt cele mai sigure mașini pe care le-a testat în 2016. Astfel, "premiantele" anului sunt Toyota PriusHyundai Ioniq și Volkswagen Tiguan, care au obținut titlul "Best in Class" în segmentele clasei compacte, clasei mici și respectiv clasei SUV-urilor compacte.

Audi Q2 și Ford Edge au obținut cinci stele Euro NCAP. La fel și Hyundai Ioniq și Suzuki Ignis echipat cu Safety Pack

Audi Q2 - Euro NCAP 2016
Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță, notând cu maximul de cinci stele noile Audi Q2Ford Edge și Hyundai Ioniq, dar și pe micul Suzuki Ignis echipat cu pachetul de siguranță suplimentar. Trei stele au primit Ignis echipat de bază și noul SsangYong Tivoli în versiunea sa standard.

Pagini

Subscribe to RSS - Euro NCAP