Știri

Noua Kia Picanto a fost dezvăluită în primele imagini oficiale

Fotocredit: 

Kia
Kia Picanto 2017 - imagini oficiale
Kia a publicat primele imagini oficiale ale noului Picanto, cel mai mic model din portofoliul coreenilor urmând a fi prezentat în premieră mondială în luna martie, la Geneva.
 
Fotografiile oficiale ne înfățișează versiunea GT Line a micului Picanto, exteriorul fiind completat de o serie de elemente cu tentă sportivă, cum ar fi pragurile laterale, extensiile barelor față/spate sau tușele de roșu aplicate "strategic". Designul de ansamblu al caroseriei ne înfățișează un model integrat perfect în noua linie estetică promovată de studiourile Kia din Frankfurt și Namyang, noul Picanto fiind astfel extrem de ușor de recunoscut ca și o Kia "veritabilă". Clienții vor avea la dispoziție în configurator o gamă extins de nuanțe pentru caroserie, dar și numeroase combinații coloristice pentru elementele de la exterior, dar și de la interior.
 
Interiorul noii Kia Picanto punctează prin stitlul minimalist, comenzile și butoanele sențiale fiind grupate într-un mod cât mai ergonomic posibil. Un ecran tactil se remarcă în centrul planșei de bord.
 
Spațiul interior a crescut față de vechea generație, grație ampatamentului mărit cu 15 mm (2.400 mm). Acest lucru va permite pasagerilord e pe bancheta spate să aibă mai mult loc pentru genunchi, și asta în ciuda faptului că lungimea mașinii a rămas aceeași (aproape 3.6 metri).
 
Nu au fost publicate date oficiale legate de motorizări, însă din "meniul" noului Picanto nu vor avea cum să lipsească ultimele generații de propulsoare GDI și T-GDI, de cilindree mică.
 
Toate detaliile complete legate de noua Kia Picanto vor fi oferite în luna martie, o dată cu prezentarea sa la Salonul Auto de la Geneva.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: