Știri

Noul Range Rover Velar a obținut maximul de cinci stele Euro NCAP

Fotocredit: 

Euro NCAP
Range Rover Velar - Euro NCAP
Range Rover Velar a primit maximul de cinci stele în urma testelor Euro NCAP, cel mai nou SUV din portofoliul Land Rover fiind considerat unul dintre cele mai sigure modele din segment.
 
"Douăzeci de ani au trecut de când Euro NCAP și-a început activitatea și este extrem de încurajator să vedem rezultatele competiției atunci când vine vorba de siguranță. Toate SUV-urile pe care le-am testat în ultimii doi ani (n.r. - 15 la număr) au primit maximul de cinci stele, iar Velar este unul dintre cele mai bune modele la toate capitolele. Nu poate fi decât o veste bună pentru consumatori, aceștia putând cumpăra mașina pe care și-o doresc cu certitudinea faptului că aceasta le va oferi un înalt grad de siguranță", a declarat Michiel van Ratingen - Secretarul General Euro NCAP.
 
Revenind la noul Range Rover Velar, acesta a obținut 93% la protecția pasagerilor adulți, 85% pentru protecția copiilor aflați la bord, 74% pentru protecția pietonilor și 72% pentru sistemele de siguranță și de asistență a șoferului.
 
Range Rover Velar - note Euro NCAP
 
Fișa completă și notele acordate de Euro NCAP pot fi descărcate de AICI.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: