siguranta Euro NCAP

Euro NCAP - noile Volvo XC40 și Ford Focus au obținut maximul de cinci stele

Ford Focus 2018 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele testelor de siguranță efectuate pe noile Volvo XC40 și Ford Focus, ambele modele fiind punctate la final cu maximul de cinci stele. Organizația cu sediul la Bruxelles a ținut să menționeze și capitolul la care atât XC40, cât și noul Focus au impresionat cel mai tare - siguranța activă și protecția pietonilor și bicicliștilor.

Iată care au fost cele mai sigure mașini testate de Euro NCAP în 2017

Cele mai sigure masini 2017 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat lista celor mai sigure mașini testate de-a lungul anului 2017, "premiantele" anului trecut fiind noile Volvo XC60VW ArteonVW T-RocVW PoloOpel Crossland XSubaru Impreza și Subaru XV.

Euro NCAP - alte opt noi modele au primit cinci stele la testele defășurate în luna noiembrie

BMW X3 2017 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele unor noi teste de siguranță, pe lista mașinilor ce primesc cinci stele numărându-se noile BMW X3DS 7 CrossbackJaguar E-PACEMercedes-Benz X-ClassPorsche CayenneSubaru Impreza și Subaru XV. Tot cinci stele a primit și Honda Civic, modelul japonez aflându-se însă pentru a doua oară în curtea Euro NCAP după o serie de îmbunătățiri menine să ridice scorul inițial de patru stele.

Noul Range Rover Velar a obținut maximul de cinci stele Euro NCAP

Range Rover Velar - Euro NCAP
Range Rover Velar a primit maximul de cinci stele în urma testelor Euro NCAP, cel mai nou SUV din portofoliul Land Rover fiind considerat unul dintre cele mai sigure modele din segment.

Euro NCAP dorește sporirea numărului de sisteme legate de rularea autonomă la bordul automobilelor vândute în UE

Euro NCAP - Road Map 2025
Euro NCAP a anunțat demararea proiectului Road Map 2025 - prin intermediul căruia organizația independentă cu sediul la Bruxelles dorește accelerarera implementării în standard la bordul automobilelor a cât mai multor sisteme de siguranță activă și de asistență a șoferului.

Ford Fiesta, Renault Koleos și Mazda CX-5 sunt "fruntașele" celor mai recente teste Euro NCAP

Euro NCAP - teste septembrie 2017
Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste efectuate pe modele recent lansate în Europa. Astfel, noile Renault KoleosMazda CX-5Ford FiestaMercedes-Benz C-Class CabrioletOpel Grandland X și Jeep Compass au obținut maximul de cinci stele, Opel Ampera-e a reușit doar patru stele, în timp ce Kia Rio și Kia Picanto au primit trei stele în versiunile de echipare standard.

Euro NCAP a testat un nou lot de mașini. "Premiantele" se numesc Audi Q5, Toyota C-HR și Land Rover Discovery Sport

Audi Q5 - rezultate Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi un nou set de rezultate pentru testele sale, fiind analizate în materie de siguranță nu mai puțin de șase automobile. Dacă noile Audi Q5Toyota C-HR și Land Rover Discovery Sport au obținut maximul de cinci stele, noul Citroen C3 a fost notat cu patru stele, iată că micuțele Fiat 500 și Ford Ka+ nu au reușit să se ridice decât la nivelul a trei stele.

Euro NCAP aniversează 20 de ani de existență

Euro NCAP - 20 de ani
Euro NCAP aniversează zilele acestea 20 de ani de existență4 februarie 1997 fiind data la care organizația cu sediul la Bruxelles a publicat primele rezultatele primelor sale teste efectuate pe cinci dintre cele mai populare modele din clasa mică vândute în Europa.

Ford Mustang dezamăgește serios în testele Euro NCAP. În schimb, Volvo S90 și V90 se plasează la polul total opus

Ford Mustang 2017 - rezultate Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi primele rezultate din 2017 pentru testele sale, "clienții" fiind noile Volvo S90 și V90, dar și cea mai bine vândută mașină sport din Europa, Ford Mustang. Și dacă tandemul suedez nu a dezamăgit, obținând maximul de cinci stele și totodată unele dintre cele mai bune rezultate din istoria testelor Euro NCAP, Ford Mustang a fost făcut KO la aproape toate capitolele, obținând doar două stele.

Cele mai recente teste Euro NCAP - cinci stele pentru noile Renault SCENIC și Subaru Levorg

Renault SCENIC - Euro NCAP 2016
Organizația Euro NCAP a dat publicității astăzi rezultatele celor mai recente teste de siguranță efectuate, noile Renault SCENIC și Subaru Levorg obținând maximul de cinci stele, în configurația de echipare standard. 
Subscribe to RSS - siguranta Euro NCAP