Honda

Prețul de start pentru noua Honda e:Ny1 în România: 51.500 de euro

Noua Honda e:Ny1

Importatorul mărcii nipone în România a publicat prețul de pornire al noului crossover 100% electric e:Ny1. Acesta poate fi așadar achiziționat în schimbul a nu mai puțin de 51.500 de euro, TVA inclus.

Noua Honda Civic 1.6 i-DTEC va putea fi comandată începând cu ianuarie 2018

Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 CP - versiune 2018
Honda va deschide luna aceasta registrele de comenzi pentru noul Civic diesel. Acesta este propulsat de o nouă generație a unității 1.6 i-DTEC, capabilă să ofere performanțe sporite, dar și un consum și emisii de noxe mai mici.

VIDEO - duel între generațiile Honda Civic Type R

Honda Civic Type R - duel intre generatii
Disputa între fanii Honda pe tema celui mai bun Civic Type R construit vreodată nu are șase să se termine vreodată. Haideți să vedem totuși cam care este cel mai rapid model între cele alese de jurnaliștii britanici de la Carwow.

Honda anticipează un viitor model sport electric prin studiul Sports EV Concept

Honda Sports EV Concept - teaser
Honda va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo prototipul Sports EV Concept - studiu ce ne arată viziunea japonezilor asupra unui automobil sport propulsat 100% electric. 

Honda va electrifica în scurt timp fiecare model vândut în Europa

Honda Urban EV Concept - Frankfurt 2017
Fiecare automobile Honda lansat și vândut pe viitor în Europa va avea o versiune electrificată, constructorul japonez dorind astfel să se alinieze unui trend ce prinde din ce în ca emai mult avânt pe Vechiul Continent. Astfel, deja de anul viitor SUV-ul CR-V va primi o versiune hibridă, în timp ce anul 2019 ne va aduce lansarea primului automobil 100% electric dezvoltat pe baza conceptului Urban EV.

Honda Urban EV Concept vrea să ne arate viziunea japonezilor legată de primele lor mașini electrice de serie

Honda Urban EV Concept
Japonezii de la Honda au prezentat la Frankfurt conceptul Urban EV - automobil ce are misunea să ne arate direcțiile de design și de tehnologie care vor fi abordate de un viitor model de serie 100% electric, destinat marilor aglomerații urbane.

Noua Honda CR-V va fi oferită și într-o versiune hibridă și renunță la orice fel de motorizare diesel

Honda CR-V Hybrid Prototype
Honda pornește ofensiva europeană în segmentul automobilelor electrificate cu ajutorul conceptului CR-V Hybrid Prototype, studiu pe baza caruia va fi construit și viitorul model de serie. Urmând a fi prezentat la Frankfurt, conceptul hibrid prefigurează și modificările de design ce vor fi preluate de viitoarea generație CR-V.

Honda va prezenta la Frankfurt automobilele concept Urban EV și CR-V Hybrid

Honda Urban EV Concept
Honda va dezvălui la Frankfurt conceptul Urban EV - studiu ce prefigurează primul automobil electric ce va fi vândut de japonezi în Europa. Parte a strategiei de viitor "Electric Vision", Urban EV nu ni se înfățișează pentru moment în imagini, fiind publicată doar o fotografie teaser din care se întrevede partea sa frontală.

Honda Civic va primi în primăvara lui 2018 un motor i-DTEC complet revizuit

Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 CP
Honda va introduce în oferta noului Civic, începând cu primăvara anului 2018, o variantă complet revizuită a motorului diesel 1.6 i-DTEC. Aceasta va furniza tot 120 de CP, însă de se laudă cu un consum și implicit emisii de noxe mult mai mici, verificate într-un ciclu de testare ce simulează condiții reale de trafic.

Honda Jazz are parte de un facelift

Honda Jazz facelift 2018
Honda Jazz are parte de un facelift discret, modificările de design fiind completate de apariția în oferta modelului de clasă mică a unui motor i-VTEC de 1.5 litri și 130 CP.

Honda Civic Type R promite o și mai mare doză de adrenalină - Galerie foto

Honda Civic Type R 2018

Noua Honda Civic Type R este propulsată de un motor 2.0 VTEC TURBO capabil să producă 320 de CP și 400 Nm cuplu motor maxim, valori ce permit o accelerație de la 0 la 100 de km/h în doar 5.7 secunde. Viteza maximă se oprește la 272 de km/h.

Honda își va concentra eforturile în direcția automobilelor electrice și autonome

Honda Clarity Fuel Cell
Honda va lansa primele sale mașini capabile să ruleze autonom la Nivelul 4 undeva în preajma anului 2025, constructorul japonez pregătindu-se asiduu în acest scop prin teste care mai de care mai complexe.

Iată prețurile noii generații Honda Civic, valabile în România

Honda Civic 2017 - preturi Romania
Noua generație Honda Civic poate fi comandată de-acum și în România, prețul de start pentru modelul hatchback 5D fiind de 18.500 de euro, TVA inclus - în versiunea 1.0 VTEC Turbo, cutie de viteze manuală și nivel de echipare Comfort Navi.

Noul Civic Type-R este cel mai rapid model cu tracțiune față pe Nordschleife

Honda Civic Type-R - Nordschleife 2017
Noua Honda Civic Type-R a stabilit un nou record dedicat mașinilor cu tracțiune față pe circuitul de la Nurburgring, noul model stabilind un timp de referință de 7min43.8sec, valoare cu șapte secunde mai bună față de vechea generație a hot hatch-ului japonez.

Ajuns la o nouă generație, Civic Type R este mai agresiv ca niciodată

Pagini

Subscribe to RSS - Honda