Știri

Modelele McLaren Super Series pot fi personalizate cu un nou set de accesorii din fibră de carbon

Fotocredit: 

McLaren
McLaren Super Series - accesorii MSO Defined
McLaren a anunțat disponibilitatea unui nou pachet de personalizare pentru modelele sale din familia Super Series - 12C, 650S și 675LT, accesoriile fiind dezvoltate de divizia MSO Defined (McLaren Special Operations) și putând fi montate în orice service autorizat al britanicilor.
 
Accesoriile ce pot fi adăugate caroseriei exterioare sunt fabricate din fibră de carbon și au, în marea lor majoritate, atât un rol estetic, cât și unul aerodinamic. Pe lista furnizată de MSO se regăsesc astfel o capotă din fibră de carbon, un set de aripi laterale construite din același material și care găzduiesc guri de ventilație sau brațele oglinzilor laterale fabricate tot din firbră de carbon.
 
La interior pasionații McLaren pot alege un volan din fibră de carbon ce poate fi îmbrăcat în zonele de priză pentru mâini în piele sau Alcantara, guri de ventilație din fibră de carbon sau un set de praguri din același material. Nu lipsesc din ofertă nici padelele pentru schimbarea vitezelor, fabricate din ...fibră de carbon.
 
Toate accesoriile pot fi comandate și montate infdiferent de vechimea și rulajul mașinilor amintite mai sus.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: