McLaren Super Series

McLaren 720S devine primul membru al celei de-a doua generații Super Series

McLaren a prezentat noi detalii legate de cea de-a doua generație Super Series

McLaren Super Series - generatia a 2-a
McLaren continuă să publice detalii legate de primul nou model din cea de-a doua generație Super Series și care va avea premiera mondială la începutul lunii martie, la Geneva.

McLaren își va construi propria fabrică de asamblare a șasiurilor din fibră de carbon

McLaren 570S
McLaren are de gând să-și construiască propria fabrică pentru asamblarea șasiurilor din fibră de carbon, componente ce la ora actuală sunt fabricate de un furnizor din Austria. Noua facilitate de producție va fi situată în Sheffield, oraș situat în nordul Angliei.

Cea de-a doua generație McLaren Super Series va oferi performanțe aerodinamice de excepție

McLaren Super Series 720S
McLaren a prezentat prima imagine teaser ce lasă să se întrevadă partea din spate a noului model din cea de-a doua generație Super Series, premiera mondială a acestuia urmând a avea loc în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

McLaren va lansa în martie a doua generație a familiei Super Series

McLaren Monocage II
McLaren va lansa în martie cea de-a doua generație a familiei sale de mașini Super Series, care cuprinde la ora actuală modelele 12C, 650S și 675LT. Primul nou model Super Series va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva.

Modelele McLaren Super Series pot fi personalizate cu un nou set de accesorii din fibră de carbon

McLaren Super Series - accesorii MSO Defined
McLaren a anunțat disponibilitatea unui nou pachet de personalizare pentru modelele sale din familia Super Series - 12C, 650S și 675LT, accesoriile fiind dezvoltate de divizia MSO Defined (McLaren Special Operations) și putând fi montate în orice service autorizat al britanicilor.

McLaren a dezvăluit oficial noul 675LT

Noul McLaren 675LT
După o serie de imagini teaser prezentate săptămânile trecute iată ca McLaren a hotărât să dezvăluie oficial noul 675LT, cea mai performantă maşină din familia McLaren Super Series.

McLaren a dezvăluit noi detalii despre 675LT

Noul McLaren 675LT - teaser foto
McLaren a publicat astăzi noi detalii legate de modelul 675LT Longtail, maşină ce va avea premiera mondială la Geneva. Detaliile sunt însoţite de un nou teaser foto.
 
Subscribe to RSS - McLaren Super Series