Știri

Noul MINI Clubman - de la 24.924 de euro, în România

Fotocredit: 

MINI
Noul MINI Clubman - preturi Romania
Importatorul MINI în România a comunicat prețul noului Clubman, model lansat în iunie anul acesta și care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Astfel, cel mai ieftin MINI Clubman costă 24.924 euro, TVA inclus, în versiunea Cooper cu motor pe benzină în trei cilindri, de 1.5 litri și 136 CP.
 
Pe lângă versiunea de mai sus mai sunt disponibile în configurator variantele Cooper S - motor 2.0 TwinPower Turbo 192 CP (29.202 euro, TVA inclus) și Cooper D - motor 2.0 diesel 150 CP (27.528 euro, TVA inclus).
 
Pe lângă o lungă listă de dotări standard, noul MINI Clubman oferă şi numeroase dotări care apar în premieră la un automobil al mărcii. Acestea includ frână de parcare electrică, transmisie Steptronic cu opt trepte - disponibilă opţional în funcţie de model -, funcţie de reglaj electric al scaunelor şi opţiunea MINI Yours Interior Styles cu rame ale uşilor luminate în spate. Pachetul MINI Excitement cuprinde lumini LED pentru interior şi ambientale, precum şi o proiecţie a logo-ului MINI din oglinda retrovizoare de pe partea conducătorului atunci când se deschide şi se închide automobilul. O altă dotare nouă, care este unică în acest segmentul competitiv, o reprezintă opţiunea Comfort Access, care presupune deschiderea automată uşilor divizate din spate, printr-un gest cu piciorul.
 
Lista completă de dotări standard și opționale poate fi consultată aici.
 
Lansarea efectivă pe piața din Europa va avea loc pe 31 octombrie.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: