Știri

Mazda va dezvălui noul CX-60 pe 8 Martie

Fotocredit: 

Mazda
Mazda CX-60

Constructorul japonez Mazda a anunțat data dezvăluirii noului "vârf de gamă" CX-60. Astfel, pe 8 Martie vom vedea noul SUV de mari dimensiuni, în versiune plug-in hybrid cu o putere de peste 300 de CP.

Noul CX-60 PHEV este primul dintre cele două noi modele Mazda, care vor fi lansate pe piața din Europa în următorii doi ani.

CX-60 PHEV demonstrează angajamentul Mazda față de o abordare cu soluții multiple a mobilității durabile și principiul soluției potrivite la momentul potrivit. Acestuia i se va alătura în viitor CX-80, care va avea trei rânduri de scaune.

Mazda CX-60 PHEV va fi primul astfel de model dintr-o gamă plug-in hybrid, cu un grup motopropulsor care combină un motor pe benzină de 2,5 litri, patru cilindri în linie, cu un motor electric care sporește performanța, rezultând o putere de peste 300 CP. Datele tehnice ne duc cu gândul la platforma tehnică utilizată de Toyota pe cele mai recente modele PHEV ale sale, colaborarea dintre cei doi constructori fiind binecunoscută. Cel mai recent rezultat în acest sens este "noua" Mazda2 - un model derivat din Toyota Yaris.

Primul grup motopropulsor PHEV al Mazda va oferi o accelerație lină, eficientă și puternică, oferind șoferului mai multă încredere și plăcere de condus în cea mai largă gamă posibilă de scenarii de condus.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: