Știri

McLaren a prezentat conceptul MSO 650S Coupe

Fotocredit: 

McLaren
MSO 650S Coupe Concept
McLaren a publicat primele imagini care ne prezintă conceptul MSO 650S Coupe, proiect ce aduce în scenă o serie de elemente estetice dar şi tehnice care vor putea fi comandate ca şi upgrade-uri pentru recent lansatele 650S Coupe şi Spider.
 
Conceptul dezvoltat de MSO (McLaren Special Operations) va fi prezentat într-o caravană ce va face turul Chinei şi aduce suplimentar faţă de modelul de serie 650S Coupe elemente din fibră de carbon, cum ar fi bara faţă sau difuzorul de aer din spate. Lateralele maşinii sunt şi ele "decorate" cu aripioare aerodinamice din fibră de carbon.
 
În partea din spate inginerii MSO au montat un eleron de mari dimensiuni, inspirat de la maşinile de GT3. Imaginea exterioară este completată de jante din aliaj uşor , încălţate cu anvelope Pirelli P Zero Corsa.
 
MSO 650S Coupe Concept este vopsit într-o culoare specială botezată "Agrigan Black", care combină negrul şi roşul rubiniu metalizat, rezultatul final fiind o caroserie ce-şi schimbă nuanţa în funcţie de lumina exterioară.
 
La interior impresionează scaunele de curse din fibră de carbon, împrumutate de la modelul McLaren P1, îmbrăcate în piele neagră. Folosirea acestor scaune a permis reducerea greutăţii totale a maşinii cu 15 kg. O serie de ornamente din fibră de carbon se îmbină cu butoanele vopsite în negru mat, contrastul oferit fiind de mare efect.
 
Clienţii interesaţi pot comanda aripioarele laterale sau difuzorul de aer spate pentru a-şi upgrada modelele de serie 650S, preţurile acestor elemente fiind de 6.200, respectiv 8.800 de euro. Aceste elemente pot fi montate şi pe modelul 12C.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: