Știri

Noua SKODA KAROQ ni se dezvăluie în primele imagini oficiale

Fotocredit: 

SKODA
SKODA KAROQ 2017
SKODA a prezentat astăzi primele imagini detaliate ale noului KAROQ, cu doar o săptămâna înainte prezentării în premieră mondială care va avea loc pe 18 mai la Stockholm.
 
Cum era de așteptat, regăsim elemente deja întâlnite pe modele precum KODIAQ, Superb sau Octavia, fiind nelipsite din peisaj elementele optice desenate având în minte cristalurile de Boemia. Farurile și stopurile impresionează prin complexul lor desen 3D generat de elementele interioare, tehnologiile LED fiind de asemenea un "ingredient" nelipsit.
 
Cele câteva imagini de la interior ne prezintă elemente asemănătoare cu cele din habitaclul fratelui mai mare KODIAQ, printre care se numără ecranul sistemului de infotainment mărginit pe laterale de cele două guri de ventilație centrale. Un set de lumini ambientale cu LED sunt plasate în locuri ascunse privirilor și creează pe timpul nopții o atmosferă coloristică relaxantă ce poate fi modificată ca intensitate sau nuanță.
 
Cu o lungime de 4.382 mm, o lățime de 1.841 mm și 1.605 mm în înălțime, noul KAROQ oferă un ampatament de 2.630 de mm, suficient pentru ca pasagerii de pe bancheta spate să călătorească în deplin confort.
 
SKODA punctează evident și la capitolul volum al portbagajului, KAROQ afișând la acest capitol valoarea medie de 521 de litri. Grație sistemului VarioFlex, care poate glisa bancheta spate înainte/înapoi volumul portbagajului variază între 479 și 588 de litri, iar cu bancheta rabatată spațiul d eîncărcare ajunge la nu mai puțin de 1.630 de litri.
 
Lista completă a motorizărilor va fi detaliată pe 18 mai, acesta urmând a cuprinde unități TSI și TDI de ultimă generație, cuplate la cutii de viteze manuale sau automate DSG.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: