Știri

Noul KAROQ SCOUT vine să completeze oferta SKODA în gama noului SUV cehesc

Fotocredit: 

SKODA
SKODA KAROQ SCOUT
SKODA extinde oferta din gama KAROQ prin adăugarea versiunii KAROQ SCOUT - model ce punctează în direcția unui look off-road, completat de capabilități reale de desfășurare în teren accidentat grație sistemului 4x4 oferit în standard.
 
La fel ce versiunile similare OCTAVIA și KODIAQ, noul KAROQ SCOUT beneficiază de un kit exterior compus din elemente de protecție vopsite în argintiu (montate în părțile inferioare), bosaje acoperite de protecții din plastic negru și jante din aliaj pe 18 inch cu design Braga. Opțional pot fi montate jante Crater pe 19 inch. Imaginea exteriorului este completată de geamurile spate fumurii și de inscripțiile SCOUT plasate pe bavetele de noroi.
 
La interior scaunele sunt tapițate într-o combinație de material textil negru și maro, fiind la rândul lor decorate cu logo-ul SCOUT. Volanul multifuncțional îmbrăcat în piele, pedalierul și pragurile din aluminiu sau uminile ambientale cu LED întregesc atmosfera de la interior.
 
SKODA pune la dispoziția șoferului tehnologia Virtual Cockpit, susținută de aplicații cu funcții conectate permanent la internet.
 
Noua SKODA KAROQ SCOUT va fi prezentată în premieră mondială în luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: