Știri

Noul Renault Captur facelift va fi prezentat în premieră mondială la Geneva

Fotocredit: 

Renault
Renault Captur facelift 2017
Renault a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului Captur facelift, crossoverul de clasă mică primind un refresh estetic ce vine să-i rafineze și mai tare caracteristicile ce l-au propulsat în postura de lider al vânzărilor, în clasa sa.
 
Exteriorul noului Renault Captur facelift se distinge prin blocurile optice modificate, farurile putând fi opțional configurate și în versiunea cu LED Pure Vision. Luminile de zi cu LED au căpătat forma literei C, fiind completate de elemnte similare plasate în stopuri.
 
Modificări ale exteriorul se văd și la nivelul barelor față/spate, elemente ce au primit un set de protecții din plastic vopsite în argintiu, artificiul estetic dorind să scoată în evidență "ADN-ul" micului SUV Renault. Grila radiatorului este și ea modificată, ieșind în evidență prin elementele cromate.
 
Faclieftul lui Captur aduce și posibilități de configurare extinse atunci când vine vorba de culorile pentru exterior și interior, clienții având la dispoziție două noi nuanțe pentru caroserie (Atacama Orange și Ocean Blue) și o culoare inedită pentru acoperiș (Platinum Gray). În total, se va putea alege între cinci pachete de personalizare coloristică pentru exterior și șase pentru definirea ambianței interioare. 
 
Opțional va putea fi ales și un acoperiș panoramic, configuratorul lui Captur facelift urmând a găzdui și alte patru noi modele de jante din aliaj - două pe 16 inch și alte două pe 17 inch.
 
Noul Renault Captur facelift va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: