Renault Captur facelift

Test Drive Renault Captur facelift - TCe 120 EDC INTENS

La fix patru ani de la prezentarea sa în premieră mondială la Geneva, Renault Captur ni s-a afișat la același salon elvețian într-o formă cu mult mai proaspătă - constructorul francez dorind astfel ca prin intermediul unui facelift să țină în cursă, la cel mai înalt nivel, best sellerul segmentului SUV-urilor de clasă mică pentru cel puțin 2-3 ani de-acum înainte. Iată că finalul verii lui 2017 ne-a găsit la volanul noului Renault Captur facelift, în versiunea de motorizare TCe 120 EDC și nivel de echipare INTENS.

Clio Steel și Captur Iridium - două ediții speciale gândite de Renault pentru clientela din Franța

Renault Clio Steel
Renault a lansat în Franța încă două ediții speciale destinate modelelor Clio și Captur. Botezate Clio Steel și Captur Iridium, noile versiuni au la bază bogatul nivel de echipare INTENS și plusează prin dotări suplimentare și un pachet interesant de elemente de personalizare.

Renault Captur facelift poate fi comandat în România. Prețul său de start - 13.100 de EURO

Renault Captur facelift - preturi Romania
Noul Renault Captur facelift poate fi comandat începând de astăzi și în România, prețul său de start fiind de 13.100 de EURO, TVA inclus - pentru versiunea TCe 90 și nivel de echipare Life.

Noul Renault Captur facelift va fi prezentat în premieră mondială la Geneva

Renault Captur facelift 2017
Renault a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului Captur facelift, crossoverul de clasă mică primind un refresh estetic ce vine să-i rafineze și mai tare caracteristicile ce l-au propulsat în postura de lider al vânzărilor, în clasa sa.

Renault va dezvălui la Geneva un model electric "surpriză"

Renault - model electric la Geneva 2017
Grupul Renault ne-a prezentat astăzi lista noutăților cu care va veni la Geneva, poate cea mai interesantă dintre acestea urmând a fi "supriza" ce se va materializa printr-un nou model electric ce va purta sigla Renault.
Subscribe to RSS - Renault Captur facelift