Știri

Noul SEAT Ibiza nu va primi și o versiune de performanță CUPRA

Fotocredit: 

SEAT
SEAT Ibiza FR
Noua generație SEAT Ibiza nu va avea și o versiune de performanță CUPRA, același lucru fiind valabil și pentru eventuale versiuni de caroserie în trei uși sau break. Vestea a fost dezvăluită oficial cu ocazia evenimentului de lansare pentru presă a noului Ibiza, de către Antonio Valdivieso - șeful departamentului de comunicare de produs la SEAT.
 
Citat de jurnaliștii de la Motor1, Valdivieso a ținut să precizeze faptul că versiunea de motorizare 1.5 TSI va rămâne cea mai puternică variantă oferită alături de noul SEAT Ibiza, cei 150 de CP fiind considerați suficienți pentru pretențiile unui client ce-și dorește o mașpină de clasă mică mai "fâșneață". Astfel, versiunile CUPRA vor rămâne dedicate în exclusivitate pentru Leon și pentru SUV-ul Ateca, acesta din urmă urmând a primi varinta sportivă spre sfârșitul anului în curs.
 
"Nu spunem că nu există cerere pentru modele precum Ibiza CUPRA, însă acest trend se află pe o pantă descendentă. Vom păstra versiunea CUPRA pentru modelele noastre de vârf, cum ar fi Leon", a declarat Antonio Valdivieso la Barcelona, în fața jurnaliștilor europeni adunați cu ocazia primelor teste dedicate presei.
 
Cu aceeași ocazie SEAT a confirmat faptul că noul Ibiza va primi începând de anul viitor ceasurile de bord digitale, frații mai mari Leon și Ateca urmând a bifa în configurator aceeași tehnologie chiar de la sfârșitul anului 2017.
 
Sursa: Motor1
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: