Știri

SEAT a amânat desemnarea numelui viitorului său SUV plasat peste Ateca în portofoliu

Fotocredit: 

SEAT
SEAT Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco
SEAT a amânat desemnarea numelui pe care-l va purta viitorul său SUV de dimensiuni mai mari decât Ateca. Programată inițial pentru data de 15 octombrie, alegerea numelui dintre cele patru finaliste (Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco) va mai întârzia, pe fondul frămâtărilor politice din Spania generate de referendumul prin care se dorește independența Cataluniei.
 
Astfel, responsabilii cu marketingul la SEAT au decis că este mai bine să se aștepte "eliberarea" canalelor media de subiectul referendumului. "Cum toată Spania este interesată de politică în aceste momente, am decis să mai așteptăm puțin", a declarat un purtător de cuvând al SEAT.
 
Procesul de alegere a numelui noului SUV similar în dimensiuni cu "frații" de grup Kodiaq și Tiguan Allspace a demarat la începutul acestui an pe canalele de socializare, utilizatprii putând vota conform preferințelor denumirea unui oraș sau a unei regiuni din Spania. Au fost selectate în luna iulie nouă semifinaliste (Abrera -- Alboran -- Aran -- Aranda -- Avila -- Donosti -- Tarifa -- Tarraco -- Teide), numărul acestora fiind cernut la cele patru finaliste cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
 
Noul SUV se va adăuga în portofoliul SEAT alături de noile Ateca și Arona - modele pe baza cărora constructorul din Martorell își construiește un succes cu care nu se prea întâlnise în ultimul deceniu.
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: