Știri

SEAT a decis numele finaliste din care va fi aleasă denumirea noului său SUV similar ca dimensiuni cu SKODA Kodiaq

Fotocredit: 

SEAT
#SEATseekingName
SEAT a anunțat astăzi cele nouă denumiri dintre care se va alege numele final al noului său SUV superior ca dimensiuni actualului Ateca. Alese în urma unui concurs desfășurat online și care a adunat nu mai puțin de 10.130 de propuneri, cele nouă "norocoase" sunt inspirate, în buna tradiție SEAT, de numele unor orașe sau regiuni de pe cuprinsul Spaniei.
 
Acestea sunt Abrera -- Alboran -- Aran -- Aranda -- Avila -- Donosti -- Tarifa -- Tarraco -- Teide, din rândul lor urmând a fi stabilite trei finaliste ce vor fi anunțate pe 12 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Denumirea noului SUV va fi într-un final definitivată în data de 15 octombrie, în urma unui nou proces de vot care va debuta pe 25 septembrie.
 
Cele nouă nume au fost atent selectate de oamenii SEAT ajutați de specialiști ai unei agenții dedicate, urmărindu-se selectarea celor mai rezonante denumiri pentru un SUV, care să fie ușor de pronunțat și care să nu ridice probleme atunci când vine vorba de mărcile înregistrate.
 
Construit pe aceeași platformă tehnică și urmând a avea cam aceleași dimensiuni ca SKODA Kodiaq, noul SUV SEAT se va alătura în portofoliul ibericilor alături de Ateca și Arona, modele imediat inferioare.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: