Știri

SKODA VISION X - conceptul ce prefigurează un viitor crossover hibrid de segment B

Fotocredit: 

SKODA
SKODA VISION X - schita Geneva 2018
SKODA va prezenta anul acesta la Geneva conceptul VISION X - studiu de design ce prefigurează un viitor crossover urban ce va fi plasat în gama cehilor sub KAROQ. Mai mult, conceptul VISION X va beneficia și de un sistem de propulsie plug-in hybrid.
 
Până la prezentarea în premieră din luna martie avem parte pentru moment doar de câteva schite de prezentare a conceptul, suficiente însă pentru a ne face o idee asupra formelor conceptului SKODA VISION X. Nu avem parte de suprize majore, liniile sale estetice fiind asemănătoare cu ceea ce vedem la frații mai mari KAROQ și KODIAQ.
 
SKODA VISION X - spate
 
Se remarcă blocurile optice create prin intersecția liniilor drepte - lucru ce generează suprafețe plane ce ne aduc aminte și de această dată de perfecțiunea cristalurilor de Bohemia. Specific unui concept ce dorește să atragă atenția, și VISION X plusează prin elemente ce inspiră masivitate. Pe lista acestora se numără barele față/spate sau jantele din aliaj pe 20 de inch.
 
Interiorul minimalist duce spre zero numărul comenzilor și butoanelor fizice, interacțiunea șoferului cu mașina fiind asigurată de ecranul central de mari dimensiuni și de TFT-ul ce preia rolul ceasurilor de bord clasice.
 
SKODA VISION X - interior
 
VISION X este doar unul dintre exponenții ce vor materializa viziunea SKODA 2025 - strategie ce ne vorbește despre lansarea unor modele 100% electrice sau plug-in hybrid. Acestea ar trebui să asigure cam un sfert dintre clienții mărcii din Mlada Boleslav.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: