Știri

Volkswagen Amarok va fi prezentat la Frankfurt în două versiuni speciale

Fotocredit: 

Volkswagen
VW Amarok Aventura Exclusive si Dark Label
Nemții de la Volkswagen au pregătit pentru Frankfurt și două interesante versiuni ale pick-up-ului Amarok. Prima dintre ele - Amarok Aventura Exclusive - rămâne la stadiul de concept, în timp ce varianta Amarok Dark Label va putea fi comandată începând cu primăvara lui 2018.
 
Prezentat drept un concept ce prefigurează viitorul abordării Volkswagen atunci când vine vorba de modelele utilitare, Amarok Aventura Exclusive ni se prezintă vopsit înntr-un galben aparte Turmeric și promovează câteva elemente ce ar putea echipa generațiile următoare ale pick-up-ului german. Se remarcă jantele din aliaj pe 19 inch cu design Milford sau multitudinea de elemente cromate ce decorează exteriorul mașinii. Nu lipsesc din peisaj farurile bi-xenon cu lumini de zi LED.
 
Conceptul Amarok Aventura Exclusive dispune de o suprafață pliabilă de protecție a benei ce va putea fi oferită în premieră și într-un design ce aduce în prim plan aluminiul.
 
Bogata listă de dotări mai cuprinde un diferențial mecanic blocabil, sistemul ParkPilot sau o cameră video pentru marșarier.
 
La interior VW Amarok Aventura Exclusive vine cu scaune îmbrăcate în piele cusută cu ață galbenă, reglabile electric pe 14 direcții, volan cu trei spițe îmbrăcat în piele și sistemul de infotainment Discover Media. Plafonul este vopsit în negru, contrastând cu numeroasele elemente cromate ce decorează habitaclul.
 
Sub capota conceptului stă un motor V6 TDI de 3.0 litri capabil să livreze 258 de CP și care este cuplat la o cutie de viteze automată cu opt trepte.
 
Varianta Amarok Dark Label va fi construită într-un număr limitat de exemplare și ține să impresioneze prin tema de culoare întunecată susținută de numeroasele elemente ale exteriorului vopsite în negru sau gri inchis.
 
DIsponibil în Germania începând cu primăvara lui 2018, noul Volkswagen Amarok Dark Label va putea fi configurat alături de un motor TDI 160 de CP (cuplat la o cutie manuală ce livrează cuplul la roțile spate sau opțional prin intermediul sistemului 4MOTION) sau de un V6 de 3.0 litri ce livrează 200 de CP și vine cuplat la o cutie manuală sau la una automată cu opt trepte.
 
Prețul de start pentru noul Amarok Dark Label - 33.714 euro, fără TVA.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: