Știri

Volkswagen Beetle a primit un facelift discret

Fotocredit: 

Volkswagen
Volkswagen Beetle facelift - 2017
Volkswagen duce mai departe povestea Beetle, operând un ușor facelift coupe-ului său cu alură retro. Refresh-ul estetic cuprinde modificări la nivelul barelor față/spate, noi culori disponibile pentru caroserie, dar și un interior updatat.
 
Astfel, clienții ce doresc un VW Beetle îl pot comanda de-acum înainte în alte două nuanțe pentru caroserie -  "Bottle Green Metallic" și "White Silver Metallic". Bara față a fost ușor modificată pentru nivelurile de echipare Basic și Design, în timp ce pentru nivelul R-Line (care înlocuiește vechea echipare Sport) același element al caroseriei include gurile de ventilație laterale de mai mari dimensiuni, dar și o altă fantă cu același rol plasată în partea superioară a barei.
 
Stopurile spate au primit o tentă fumurie, pe lista de opționale fiind trecute noi modele de jante din aliaj - Philadelphia (17 inch) sau Ravenna Adamantium (18 inch). Tot opțional se poate alege și pachetul Blacj Line, care vine cu plafonul, jantele și capacele oglinzilor laterale vopsite în negru.
 
La interior instrumentarul de bord este iluminat într-o nuanță mai deschisă, în timp ce noile posibilități de configurare permit adăugarea de noi modele pentru tapițeria scaunelor sau pentru culorile elementelor de pe planșa de bord și de pe consola centrală.
 
Volkswagen pune la dispoziția clienților, în configurator și câteva ediții speciale care personalizează Beetle, fiind disponibile versiunile Denim, ALLSTAR și Exclusive.
 
Gama de motorizări va rămâne aceeași, putându-se alege propulsoare cu puteri cuprinse între 105 și 220 de CP.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: