Știri

Volkswagen întâmpină vara lui 2016 cu ediția specială Touareg Executive Edition

Fotocredit: 

Volkswagen
Volkswagen Touareg Executive Edition
Noul Volkswagen Touareg a primit prima sa ediție specială limitată, intitulată Executive Edition și care va oferi clienților o bogată listă de dotări standard, dar și câteva soluții de personalizare estetică indisponibile în restul gamei Touareg.
 
Astfel, cei cre vor alege noul Touareg Executive Edition vor putea bifa în configurator exclusivista nuanță Malbec Red, ce ne aduce aminte de culoarea vinului franțuzesc din regiunea cu același nume, dar și dintr-o gamă largă de jante din aliaj ușor pe 20 sau 21 de inch. În standard sunt oferite jante Mallory, pe 20 de inch. Imaginea exterioară aparte este completată de gamurile și luneta fumurii sau de tenta întunecată adusă blocurilor optice spate.
 
Exclusivitatea oferită de noul Touareg Executive Edition se face simțită și la interior, acolo unde șoferul și pasagerii sunt răsfățați de scaunele îmbrăcate în piele Nappa, cu textură specială și cusută cu ață contrastantă Tobacco. Scaunele față beneficiază atât de funcție de încălzire cât și de ventilație, atât de necesară în zilele fierbinți de vară. Inserțiile din lemn sau plăcuțele iluminate de pe praguri cu inscripția "Executive Edition" sunt alte elemente care justifică prețul superior plătit pentru ediția specială.
 
Și dacă tot am adus vorba de preț, în Germania noul Volkswagen Touareg Executive Edition costă de la 64.925 de euro în sus, putând fi configurat doar în versiunea de motorizare 3.0 V6 TDI de 204 CP.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: