Știri

Conceptul SKODA VisionS a fost prezentat aseară la Geneva - iată primele imagini cu interiorul

Fotocredit: 

SKODA
Conceptul SKODA VisionS
SKODA a prezentat aseară, la Geneva, conceptul VisionS, studiu ce ne duce imaginația spre cum vor arăta viitoarele SUV-uri de serie produse de constructorul ceh de automobile.
 
Pe lângă fotografiile cu exteriorul conceptului, au fost publicate și primele imagini ale interiorului, acolo unde SKODA îmbină armonios elemente clasice de design, precum planșa de bord și consola centrală îmbrăcate în piele, cu cele mai noi tehnologii de infotainment materializate prin ecrane TFT de mari dimensiuni, atât în locul clasicelor ceasuri de bord, dar și pe planșa de bord, în dreptul pasgerului din dreapta.
 
SKODA VisionS - interior
 
Butoanele clasice de control ale funcțiilor uzuale au fost înlocuite cu o interfață grafică găzduită de un alt ecran tactil - amplasat pe consola centrală.
 
Scaunele au o formă futuristă, cu tetierele înlobate ingenios în partea superioară. Nu lipsesc nici elemente inspirate de cristalurile de Boemia - gurile de ventilație din bord sau trimurile din partea superioară a fețelor de uși fiind doar două exemple.
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: