Știri

Fiat atacă "jungla urbană" cu noul 500L City Cross

Fotocredit: 

Fiat
Fiat 500L City Cross
Italienii de la Fiat au lansat pe piață noul 500L City Cross, versiune ce adaugă puțină "esență" de crossover modelului din familia 500 dedicat familiștilor convinși. Astfel, 500L City Cross ni se prezintă "dotat" cu elemente decorative specifice mai degrabă unui SUV care, combinate cu creșterea gărzii la sol, îl pot plasa fără probleme în segmentul crossoverelor urbane.
 
Modificările exterioare inclus elementele de protecție aplicate în părțile inferioare ale caroseriei, oglinzile laterale și plafonul vopsite în negru sau jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch vopsite în tonuri de gri închis și negru. Pe lângă cele opt nuanțe de vopsea disponibile pentru caroserie se distinge și noua culoare Sicilia Orange.
 
Garda la sol a fost crescută cu 25 de mm, lucru ce îi va permite noului Fiat 500L City Cross să rezolve fără prea mari probleme urcările pe borduri sau trecerile peste diferitele obstacole urbane.
 
Interiorul propune elemente vopsite în negru sau alb, imaginea fiind completată de inscripțiile "500" plasate pe tetierele scaunelor.
 
Lista de dotări standard cuprinde ABS, ESP, șase airbaguri, climatizare manuală, cruise control, volan îmbrăcat în piele, un sistem multimedia Uconnect HD LIVE cu Bluetooth și ecran tactil. Opțional se poate comanda versiunea cu ecran de 7 inch, compatibilă Apple CarPlay și Android Auto.
 
Gama de motorizări cuprinde versiunile 1.4 16V de 95 CP, 0.9 TwinAir de 105 CP, 1.4 16V TwinJet de 120 de CP (cu varianta ce poate fi alimentată cu LPG), dar și propulsoarele diesel 1.3 MultiJet 95 și 1.6 MultiJet 120.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: