Știri

Fiat Tipo a primit varianta S-Design - dedicată clienților ce-și doresc o mașină cu mai multă personalitate

Fotocredit: 

Fiat
Fiat Tipo S-Design
Fiat a introdus în configuratorul noului Tipo ediția S-Design - versiune ce pune accentul pe o personalizare estetică deosebită completată de o listă mult mai bogată de echipamente trecute pe lista de dotări standard. Oferit în versiunile de caroserie Hatchback și Station Wagon, Tipo S-Design se adresează cu precădere clienților tineri, activi și care doresc să iasă din tiparele vieții cotidiene.
 
Versiunile S-Design vor putea fi comandate într-o culoare cu totul nouă - Metropoly Grey, iar elemente precum grila radiatorului, capacele oglinzilor laterale sau grilele de ventilație din bara față vin vopsite în negru lucios. Jantele din aliaj au diametrul de 17 sau 18 inch.
 
Lista de dotări standard mai cuprinde și un set de faruri Bi-Xenon.
 
Interiorul este restilizat complet, scaunele fiind îmbrăcate în piele și material textil - cusute cu ață contrastantă. Acesta se regăsește și la nivelul volanului sau pe schimbătorul de viteze, în timp ce planșa de bord este decorată de elemente vopsite la rândul lor în negru lucios.
 
Fiat oferă pe noul Tipo S-Design climatizare automată și sistemul de infotainment Uconnect HD LIVE cu ecran de 7 inch - compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.
 
Oferta de motoare include unitatea 1.4 T-Jet de 120 de CP și dieselul 1.6 Multijet tot de 120 de CP, cuplate la o cutie de viteze manuală sau la una automată cu dublu-ambreiaj. Tipo S-Design mai poate fi comandat și alături de varianta alimentată cu GPL a unității 1.4 T-Jet.
 
În Italia, prețul unui Fiat Tipo S-Design este mai mare cu 1.800 de euro față de o versiune similară Tipo Lounge.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: