Știri

Fiat ne îndeamnă la aventuri urbane alături de noul Panda City Cross

Fotocredit: 

Fiat
Fiat Panda City Cross
Fiat a prezentat noul Panda City Cross, model ce transformă citadina Panda într-o mașină cu ambiții de crossover cel puțin din punct de vedere estetic. Spre deosebire însă de Panda 4x4 și Cross 4x4, noul model nu va beneficia și de un sistem de tracțiune integrală.
 
"Rețeta" utilizată în cazul noul Fiat Panda City Cross implică modificarea aspectului exterior prin folosirea din abundență a elementelor din plastic negru - acesta protejând părțile inferioare ale caroseriei sau constituind materialul din care sunt fabricate capacele oglinzilor laterale sau barelke de pe acoperiș. Clienții pot comanda micul Panda City Cross într-una dintre cele două nuanțe de culoare disponibile - Electronica Blue sau Minimal Grey.
 
Interiorul se distinge prin scaunele îmbrăcate într-o tapițerie cu textură aparte sau prin elementele decorative ce imită cuprul.
 
Oferta de motorizări va cuprinde în cazul lui Fiat Panda City Cross unitatea pe benzină de 1.2 litri și 69 CP, precum și dieselul 1.3 Multijet de 95 de CP. Ambele sunt cuplate la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, motorul diesel beneficiind în plus de un sistem Start&Stop.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: