Știri

Mazda a dezvăluit la Geneva noul SUV compact CX-30

Fotocredit: 

Mazda
Noua Mazda CX-30
Mazda a prezentat în premieră mondială noul CX-30, SUV compact ce va fi plasat în gama niponilor între CX-3 și CX-5. Cu un design ce respectă cu strictețe limbajul Kodo rafinat de Mazda odată cu dezvoltarea celei mai noi generații Mazda3, dar și a versiunilor facelift Mazda6 și mazda CX-5, noul CX-30 va cuceri cu siguranță clienții în cautare de SUV-uri de familie.
 
Un nou model de bază, CX-30 va fi disponibil pe toate piețele globale, iar vânzările vor începe în Europa în această vară. CX-30 va fi accesibil publicului la Salonul Auto de la Geneva, în perioada 7-17 martie.
 
CX-30 este un nou crossover compact care combină proporțiile îndrăznețe ale unui SUV cu un stil elegant care încorporează limbajul de design Kodo. Echipa de dezvoltare a sperat să creeze o mașină care să le îmbogățească viața clienților, ajutându-i pe aceștia și pe cei dragi să facă descoperiri noi și interesante în viața lor de zi cu zi.
 
Dotările ergonomice și cabina care se adaptează confortabil la patru adulți garantează că clienții se pot bucura cu ușurință de călătorii spre orice destinație, cu familia și prietenii. În plus, CX-30 a fost conceput pentru a fi ușor de condus. Înălțimea crescută față de o mașină de pasageri asigură o vizibilitate excelentă și face ca intrarea și ieșirea să fie foarte facile, în timp ce dimensiunea caroseriei asigură o manevrabilitate crescută pe orice drum și în orice loc de parcare.
 
 
Atributele de performanță de bază, cum ar fi accelerarea, virarea și frânarea, au fost îmbunătățite semnificativ. Mazda's Skyactiv-Vehicle Architecture le permite oamenilor să profite la maximum de simțul lor natural de echilibru, iar cele mai recente motoare Skyactiv, inclusiv Skyactiv-X, permit controlul eficient al vitezei vehiculului în orice situație.
 
"Am proiectat modelul CX-30 ca partener esențial în viața de zi cu zi a clientului", a declarat Akira Marumoto, Directorul Reprezentant al Mazda, președinte și CEO. "Acesta va fi construit în fabricile globale, astfel încât să putem livra renumita plăcerea de a conduce Mazda și designul Kodo evoluat clienților din întreaga lume. Mergând înainte, noile noastre produse și tehnologii îi vor ajuta pe clienți să înțeleagă valoarea deținerii unei mașini Mazda. Ne propunem să fim recunoscuți ca marca ce formează cele mai puternice legături cu fiecare client".
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: