Știri

Mazda CX-3 poate fi comandată și în ediția limitată Takumi

Fotocredit: 

Mazda
Mazda CX-3 Takumi
Începând din această lună, SUV-ul Mazda CX-3 poate fi comandat în România și în ediția limitată Takumi, versiune oferită doar în varianta de motorizare pe benzină G120 și care adaugă suplimentar nivelului de echipare Revolution trei dotări interesante - jante din aliaj pe 18 inch, scaun șofer reglabil electric și tapițerie din piele Nappa.
 
Prețul noii ediții speciale crește cu 800 de euro, față de mașinile similare echipate Revolution. Astfel, varianta Mazda CX-3 Takumi G120 costă 21.190 de euro atunci când motorul SKYACTIV-G este cuplat la o cutie de viteze manuală și respectiv 22.990 de euro dacă în ecuație intervine o cutie de viteze automată, cu șase rapoarte. Ambele variante oferă tracțiune 4x2.
 
Ediția specială este dezvoltată pe versiunea Mazda CX-3 2017, model ce a primit sistemul G-Vectoring Control, oferit acum pe aproape întreaga gamă Mazda.
 
Lunga listă de dotări standard pentru CX-3 Takumi include, printre altele, sistem de iluminare cu LED pentru tot ceea ce înseamnă blocuri optice exterioare, climatizare automată, sistem de infotainment MZDConnect cu ecran tactil de 7 inch și Bluetooth, Head-Up Display, scaune față încălzite, pilot automat, senzori de parcare spate și cameră pentru marșarier sau Keyless Entry.
 
Lista completă de prețuri și dotări pentru Mazda CX-3 în configurație 2017 o puteți descărca de AICI.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: