Știri

Mazda va veni la Geneva cu trei noutăți importante. Capul de afiș - noul CX-5

Fotocredit: 

Mazda
Noua Mazda CX-5 2018
Standurile Mazda de la Salonul Auto de la Geneva vor avea drept principale puncte de atracție noua generație CX-5, dar și versiunile updatate ale lui CX-3 și Mazda2.
 
Lansată în toamna anului trecut, cea de-a doua generație a SUV-ului CX-5 vrea să consolideze succesul modelului nipon prin adăugarea unei și mai mari "doze" de Jinba Ittai - filosofia Mazda ce punctează strânsa legătură dintre șofer și mașină, dar și printr-un design prospăt ce duce mai departe rafinamentul siluetei consacrate de vechiul model. Printre noutățile aduse de noul CX-5 se numără sistemul G-Vectoring Control, un interior redesenat ce include scaune cu o formă ce previne oboseala pe timpul călătoriilor, o antifonare mai bună a habitaclului, dar și un nou tip de head-up display ce-și proiectează informațiile direct pe parbriz.
 
Suita de sisteme i-ACTIVSENSE cupreinde și mai multe tehnologii de siguranță, acesta urmând a fi oferită în versiunea sa îmbunătățită și pe noile Mazda CX-3 și Mazda2, modele ce primesc la rândul lor un update semnificativ în 2017.
 
Acestea vor fi dotate în standard cu sistemul G-Vectoring Control, interiorul fiind modificat prin apariția unui volan cu design nou, un head-up display color sau materiale de mai bună calitate. nu lipsesc de pe lista de noutăți farurile adaptive cu LED.
 
Noile CX-3 și Mazda2 vor ajunge în showroom-urile din Europa în această primăvară, în timp ce noua Mazda CX-5 va putea fi comandată o dată cu începutul verii lui 2017.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: