Știri

Mazda6 facelift a fost dezvăluită în SUA. Sedanul nipon vine cu o doză suplimentară de rafinament și tehnologii

Fotocredit: 

Mazda
Mazda6 facelift 2018
Salonul Auto de la Los Angeles a prilejuit lansarea noii Mazda6 - model ce are parte de o serie de modificări estetice notabile fără însă a bifa trecerea la o generație complet nouă.
 
Astfel, sedanul nipon de clasă medie ni se înfățișează cu o parte frontală simțitor schimbată, grila radiatorului și farurile fiind redesenate pentru a inspira o și mai mare doză de masivitate și eleganță. Partea inferioară a barei frontale este și ea modificată. Liniile siluetei laterale sunt neschimbate, în timp ce partea din spate impresionează prin blocurile optice ușor redesate atunci când vine vorba de aranjamentul elementelor componente.
 
Interiorul păstrează în mare măsură arhitectura versiunilor vândute până acum, schimbările evidente fiind observate la nivelul gurilor de ventilație și la clusterul comenzilor pentru climatizare. Mazda vorbește despre utilizarea unor materiale de mai bună calitate, dar și despre un plus de rafinament atunci când vine vorba de antifonare.
 
Gama de motorizări va cuprinde cu siguranță unitatea SKYACTIV-G de 2.5 litri, propulsor ce va beneficia de funcția ce permite dezactivarea a doi dintre cei patru cilindri. Pe piața nord-americană va fi oferită și versiunea supralimentată a aceluiași motor, capabilă să livreze până la 250 de CP.
 
Suita de tehnologii i-ACTIVSENSE va cuprinde o versiune updatată a sistemului MRCC (Mazda Radar Cruise Control), dar și un sistem de vizualizare la 360 de grade a împrejurimilor mașinii.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: