Știri

Porsche acordă 5.000 de euro primă pentru casarea unui automobil diesel vechi

Fotocredit: 

Porsche
Porsche - prima casare diesel vechi
Iată că și Porsche a anunțat acordarea de bonusuri financiare pentru clienții ce renunță la mașinile diesel vechi în favoarea unui Porsche nou, EURO 6. Măsura este valabilă pe tot cuprinsul Europei și face parte din strategia anunțată de curând de Grupul Volkswagen, după reuniunea desfășurată la Berlin pe subiectul sorții motorizărilor diesel din Germania.
 
Campania ce a debutat chiar din 8 august prevede o primă de 5.000 de euro pentru casarea unui automobil diesel EURO 1 - EURO 4 (indiferent de marcă) și achiziția unui Porsche în patru uși (Macan, Cayenne sau Panamera), nou. La bonusul de mediu se adaugă și valoarea mașinii vechi, estimată de specialiștii Porsche, iar campania va dura până pe 31 decembrie 2017.
 
Suplimentar, Porsche va rechema în service toate modelele sale diesel EURO 5 și unele EURO 6 pentru a le fi îmbunătățită eficiența filtrării emisiilor de NOx printr-un update de soft.
 
Rând pe rând toate brandurile de sub umbrela VW Group vor demara campanii asemănătoare, prima dintre ele fiind anunțată chiar ieri de către Volkswagen.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: