Știri

SKODA KAROQ va putea fi configurată și în versiunea SPORTLINE

Fotocredit: 

SKODA
SKODA KAROQ SPORTLINE
SKODA KAROQ va putea fi comandat și în versiunea SPORTLINE - SUV-ul cehesc devenind astfel și mai atractiv prin oferta de produs, ce cuprinde inclusiv noul KAROQ SCOUT. La fel ca și versiunea SCOUT, noul KAROQ SPORTLINE va fi prezentat în premieră la toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
 
În noua versiune SPORTLINE, SKODA KAROQ propune pentru exterior o temă estetică direcționată spre sportivitate -  barele față/spate modificate sau jantele pe 18 inch cu design Mytikas fiind principalele elemente ce atrag atenția. La fel ca la SCOUT, nu lipsesc din peisaj incsripțiile dedicate (SPORTLINE), geamurile spate fumurii sau șinele de pe acoperiș vopsite în negru.
 
La interior se remarcă scaunele sport a căror tapițerie este cusută cu ață argintie. Acestea dispun de revoluționara tehnologie Thermoflux (de real ajutor pe timpul verii, prin ventilația asigurată de arhitectura straturilor textile) și de reglaj lombar suplimentar (pentru șofer și pasager). Volanul îmbrăcat în piele perforată, pedalierul din aluminiu, plafonul negru și luminile ambientale cu LED vin să completeze atmosfera sport din habitaclu.
 
Oferta de motorizări cuprinde două unități TSI (1.5 TSI 150 CP și 2.0 TSI 190 CP) și alte două TDI (2.0 de 150 și 190 CP), cuplate la o cutie de viteze manuală sau la una automată cu șapte rapoarte. Opțional este disponibil un sistem de tracțiune 4x4.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: