Știri

Fiat atacă piața pick-up-urilor cu noul Fullback

Fotocredit: 

Fiat
Noul Fiat Fullback
Fiat a expus și la Geneva pick-up-ul Fullback, prezentat în premieră mondială în noiembrie 2015, la Dubai International Motor Show. Construit sub umbrela Fiat Professional, noul Fullback va fi disponibil la dealerii din Europa începând cu luna iunie a acestui an.
 
Cu un nume inspirat din pozițiile ocupate de jucătorii de rugby, pregătiți mereu să atace pozițiile adverse, noul Fiat Fullback va lupta în segmentul pick-up-urilor de clasă medie, acolo unde ume grele precum Mitsubishi L200, Toyota Hilux, Isuzu D-MAX sau Nissan Navara fac legea de ani buni.
 
Lungimea noului pick-up Fiat depășește 5 metri, indiferent de ce versiune de caroserie este aleasă - 5.155 mm pentru Cabină Simplă, 5.257 mm pentru Cabină Extinsă, 5.285 mm pentru Cabină Dublă, îsă manevrabilitate în spații restrânse este ușurată de o rază de bracaj de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tracțiune spate, respectiv 5.9 metri pentru cea 4x4.
 
Noul Fiat Fullback oferă o capacitate de încărcare de 1.1 tone și poate remorca la nevoie sarcini de până la 3.000 de kg.
 
Sub capota noului pick-up Fiat va sta un turbo diesel de 2.4 litri care va fi oferit în două versiuni de putere - 150 sau 180 CP și care poate fi cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau la una automată cu cinci rapoarte.
 
Noul Fiat Fullback - vedere spate

 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: