Știri

Prețul noului Opel Astra pleacă de la 15.600 euro, TVA inclus

Fotocredit: 

Opel
Noul Opel Astra K - preturi Romania
Noul Opel Astra a avut premiera mondială ieri, 15 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt și iată că importatorul Opel în România comunicat deja prețurile noii generații, valabile în țara noastră. Astfel, cel mai ieftin Opel Astra K scoate din buzunarul clienților 15.600 de euro, TVA inclus, în versiunea de echipare Selection și având sub capotă un motor pe benzină de 1.4 litri ce dezvoltă 100 de CP.
 
Odată cu introducerea noii generații, Opel Astra va putea fi configurat în nivelurile de echipare Selection, Enjoy, Inovation și Dynamic.
 
Pe lângă motorul de 1.4 litri și 100 CP, noul Opel Astra va mai primi o serie de propulsoare pe benzină, cu puteri de până la 200 de CP. Printre ele se numără și noul 1.0 ECOTEC cu injecţie directă aduce performanțe de 4,2 l/100 km consum mediu și o valoare a emisiilor de 96 g CO2/km și este disponibil pe modelul Astra începând de la 16.800 euro. Toate motoarele pe benzină şi diesel au o cilindree de până la 1,6 litri și combină cel mai înalt nivel de eficienţă cu reacţii excelente, o rulare uniformă şi un nivel de zgomot redus. Printre ele se numără și propulsorul complet nou 1.4 ECOTEC turbo cu injecţie directă cu patru cilindri, care își are debutul în echiparea noului Astra. Motorul, cu un design ce asigură reducerea greutăţii, integral din aluminiu, este disponibil cu o putere de 125 CP sau de 150 CP și asigură un cuplu maxim de până la 245 Nm.
 
Noua generaţie de scaune ergonomice premium, certificate AGR asigură un confort suplimentar datorită combinaţiei unice dintre funcţiile de reglare a suportului lateral, de masaj şi de memorare şi cea de ventilaţie. Pachetul cu scaun pentru șofer cu masaj, reglabil pe 16 direcții, cu memorie, încălzire și ventilație și scaun pasager cu încălzire și ventilație este disponibil la prețul de 2.300 Euro cu TVA. Numeroase alte funcții și pachete includ opțiuni precum scaune spate încălzite sau comenzi pe volan și volan încălzit.
 
Noul Astra este un deschizător de drumuri în materie de tehnologii pentru confort şi siguranţă, dar și de conectivitate. Noua versiune a sistemului IntelliLink cu ecran tactil color 7 inch și proiectarea smartphone-ului via Apple CarPlay şi Android Auto este standard începând cu echiparea Enjoy și este disponibil la Selection pentru 450 Euro cu TVA.
 
Iluminarea inteligentă cu matrice cu LED-uri IntelliLux LED Matrix din echiparea noului Astra, care asigură în mod automat o iluminare optimă în faza de drum, fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi, reprezintă o noutate absolută şi o caracteristică de siguranţă complet nouă în segment. Superopțiunea are un preț extrem de competitiv în segment, de doar 1.100 euro cu TVA. Mai mult, pachetul Innovation ce include Navi 900 IntelliLink și sistemul IntelliLux LED Matrix este disponibil pentru doar 1.300 Euro cu TVA, iar numeroase alte combinații pun în valoare atât funcțiile prin care Astra își impune prezența în clasa compactă, cât și accesibilitata acestora.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: