noul Opel Astra

Noul Opel Astra poate fi comandat și în versiunea de motorizare 1.6 BiTurbo CDTI

Noul Opel Astra 1.6 BiTurbo CDTI
Noul Opel Astra, declarat "Mașina Anului 2016 în Europa", a primit începând cu sfârșitul lunii mai un nou motor diesel CDTI sub capotă, capabil să ofere șoferului performanțe demne de invidiat. Este vorba de noul propulsor BiTurbo de 1.6 litri care dezvoltă 160 de CP și 350 Nm cuplu maxim, motor ce este cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

Opel Zafira a primit un facelift substanțial, cu elemente consacrate de noua Astra

Noul Opel Zafira facelift 2017
După ce a lansat noua Astra anul trecut, iată că a venit și rândul monovolumului Zafira să primească un facelift substanțial, noul model primind "doza" necesară de elemente estetice, dar și de tehnologii pentru a se putea lupta în continuare cu succes pe piață.

Opel a vândut peste 300.000 de mașini în Europa, în primul trimestru din 2016

Noul Opel Astra 2017
Opel își continuă drumul spre redresare financiară în Europa, sub conducerea lui Karl-Thomas Neumann. Astfel, constructorul german a anunțat pentru primul trimestru din 2016 cel mai bun rezultat în materie de vânzări din ultimii cinci ani, fiind livrate clienților europeni aproape 303.000 de mașini, cu 8% mai multe față de aceeași perioadă din 2015.

Noul Opel Astra a fost desemnat "Mașina Anului 2016"

Opel Astra - Masina Anului 2016
Noul Opel Astra a fost desemnat "Mașina Anului 2016", în cadrul unui eveniment desfășurat astăzi în cadrul Salonului Auto de le Geneva.

Prețul noului Opel Astra pleacă de la 15.600 euro, TVA inclus

Noul Opel Astra K - preturi Romania
Noul Opel Astra a avut premiera mondială ieri, 15 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt și iată că importatorul Opel în România comunicat deja prețurile noii generații, valabile în țara noastră. Astfel, cel mai ieftin Opel Astra K scoate din buzunarul clienților 15.600 de euro, TVA inclus, în versiunea de echipare Selection și având sub capotă un motor pe benzină de 1.4 litri ce dezvoltă 100 de CP.

Opel a dezvăluit noul Astra Sports Tourer

Noul Opel Astra Sports Tourer
Opel a dezvălui noul Astra Sports Tourer, versiunea break a noii generații de automobile compacte dezvoltate la Russelsheim. Noul model va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, chiar în același timp cu varianta hatchback Astra.

Opel a prezentat noua Astra

Noul Opel Astra 2016
Opel a dezvăluit noua generaţie Astra, o maşină ce se vrea revoluţionară în clasa ei, prin multitudinea de noutăţi pe care le aduce la nivel tehnologic, dar şi prin designul complet nou.

Noul Opel Astra va beneficia de farurile cu matrice LED IntelliLux

Noul Opel Astra K - IntelliLux
Opel a prezentat o imagine teaser ce ne prezintă farul viitoarei Astra, blocul optic beneficiind în premieră de tehnologiile cu matrice LED denumite IntelliLux.

Opel a prezentat primele imagini ale noii Astra

Noul Opel Astra 2015
Opel a prezentat primele imagini ale noii Astra, maşina din fotografii fiind însă camuflată în stilul specific modelelor de pre-testare. Alături de maşina prototip stă chiar CEO-ul Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.
Subscribe to RSS - noul Opel Astra