Automobile Bavaria Group

Automobile Bavaria Group și-a consolidat în 2017 portofoliul de afaceri

Automobile Bavaria Group - bilant 2017
Grupul Automobile Bavaria a reușit să-și consolideze în 2017 afacerile pe care le derulează în Europa Centrală și de Est, înregistrând o creștere de peste 15% atunci când vine vorba de vânzarea mașinilor noi sau rulate. Totodată, compania condusă de Michael Schmidt rămâne cel mai important dealer BMW și MINI din România, cu un volum de circa 1.800 de unități noi livrate anul trecut.

Automobile Bavaria Group și-a prezentat bilanțul realizărilor din 2016

Automobile Bavaria Group - bilanț 2016
Automobile Bavaria Group și-a făcut astăzi publice rezultatele financiare din anul 2016, în cadrul unui eveniment găzduit de Teatrul Național București. Alegerea așezământului cultural din centrul Bucureștiului nu este întâmplătoare, instituției conduse de Ion Caramitru fiindu-i livrat cu această ocazie un autocar MAN ce va fi folosit în turneele artiștilor TNB.

Automobile Bavaria Băneasa a împlinit 10 ani de existență

Automobile Bavaria Baneasa - 10 ani
Vineri, 14 octombrie, Automobile Bavaria a sărbătorit 10 ani trecuți de la inaugurarea showroom-ului deschis în Băneasa, ocazie cu care cei prezenți la eveniment au putut admira și spectaculosul Rolls-Royce Dawn, singurul model decapotabil din portofoliul actual al britanicilor.

Automobile Bavaria Group continuă să-și extindă rețeaua de dealeri din România, prin noul showroom din Târgu Mureș

Reprezentanta BMW - Targu Mures
Automobile Bavaria Group continuă să-și extindă rețeaua de dealeri din România. Astfel, după ce acum o săptămână era inaugurată reprezentanța din Bacău, iată că astăzi a fost deschis un nou showroom la Târgu Mureș

Automobile Bavaria Group a deschis un nou showroom BMW, la Bacău

Automobile Bavaria Group - showroom BMW Bacau
Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, care deţine 11 dealeri BMW, trei centre MINI de service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în zona Moldovei, în oraşul Bacău. Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din toate regiunile ţării. 

Automobile Bavaria Group și-a prezentat realizările din 2015

Automobile Bavaria Group - conferinta de presa 02 februarie 2016
Automobile Bavaria Group a organizat astăzi tradiționala sa conferință de presă anuală, eveniment în cadrul caruia au fost prezentate realizările anului 2015, dar și planurile pentru 2016, an din care a trecut deja prima lună.
Subscribe to RSS - Automobile Bavaria Group