BMW Seria 3

Un nou vârf de gamă - BMW M340i xDrive Touring

Noul BMW M340i xDrive Touring

Noua gamă BMW Seria 3 capătă o notă mai sportivă ca niciodată odată cu apariţia la vârful gamei a doi sportivi de prim rang. Din noiembrie 2019, BMW M340i xDrive Sedan va fi însoţit în gamă de BMW M340i xDrive Touring.

BMW va lansa în toamna lui 2017 un Seria 3 100% electric

BMW Seria 3 100% electric
Se pare că BMW lucrează intens la dezvoltarea unei versiuni 100% electrice pentru Seria 3, noul model urmâna a fi prezentat chiar în toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt.

BMW Seria 3 devine de-acum și mai atractiv printr-un plus de dotări, dar și prin trei ediții speciale

BMW Seria 3 - iulie 2017
Vara lui 2017 aduce nouăți interesante și pentru BMW Seria 3, modelul de clasă medie al bavarezilor primind trei noi ediții speciale, dar și o listă mai bogată de dotări standard și opționale.

Centenarul BMW a fost marcat într-un mod cu totul special cu ocazia Festivalului SoNoRo

BMW 2002 - SoNoRo 2016
Ca în fiecare an, BMW România este unul dintre partenerii de bază ai Festivalului de muzică de cameră SoNoRo, eveniment cultural ce reunește în București muzicieni de marcă, dar și melomani cu gusturi fine. Și cum anul acesta marchează împlinirea a 100 de ani de istorie BMW, parteneriatul dintre brandul german și SoNoRo s-a vrut a fi unul și mai special.

40 de ani de BMW Seria 3 - marcaţi cu ocazia Concursului de Eleganţă de la Sinaia

BMW 1602 - Concursul de Eleganta Sinaia 2015
Un automobil clasic de succes printre modele de epocă: BMW, în calitate de partener al Concursul de Eleganţă Sinaia 2015, a marcat aniversarea a 40 de ani de BMW Seria 3. Concursul dedicat automobilelor de epocă este cel mai important eveniment dedicat automobilelor de epocă în acest an, beneficiază de un decor deosebit – domeniile Palatului Peleş, şi de patronajul MS Regele Mihai I al României.

BMW Seria 3 are parte de un refresh binevenit

Noul BMW Seria 3 2016
BMW a reînnoit întreaga sa familie de automobile Seria 3, model ce reprezintă poate cel mai important produs din portofoliul germanilor. Pe lângă modificările discrete ce ţin de estetica maşinii a fost updatată şi gama de motoare, ce cuprinde nu mai puţin de patru motoare pe benzină şi şapte dieseluri, toate din familia TwinPower Turbo. Noul BMW Seria 3 a primit şi cele mai recente tehnologii dezvoltate de ingineri.

Grupul BMW anunţă vânzări cu 7% mai mari în perioada ian - nov 2014

BMW Seria 3
Grupul BMW a anunţat o creştere a vânzărilor pe luna noiembrie cu 7.6%, comparat cu aceeaşi lună din 2013. Cea mai mare creştere au înregistrat-o vânzările MINI, datorită lansării noii generaţii. Pe întreaga perioadă ianuarie - noiembrie 2014 creşterea de vânzări a fost de 7.1%, comercializându-se 1.902.699 de automobile BMW, MINI şi Rolls Royce.

BMW pregăteşte versiuni plug-in hibrid pentru Seria 3 şi X5

Noul BMW Seria 3 plug-in hibrid
Se pare că noile BMW i3 şi BMW i8 vor fi urmate de versiuni plug-in hibrid ale modelelor mărcii principale. La Miramas (Franţa), a fost prezentat un prototip BMW Seria 3 plug-in hibrid şi o nouă generaţie de concepte de automobile hibrid, care încorporează tehnologia utilizată deja la modelele BMW i. Pe termen lung, BMW Group are în plan să ofere versiuni plug-in hibrid pentru toate modelele gamei BMW.

BMW a raportat vânzări record pentru luna iulie 2014

Vanzarile BMW pe 2014
BMW a anunţat astăzi cifrele de vânzări din 2014, monitorizate până la 31 iulie. Grupul bavarez a comercializat cu 7% mai multe vehicule faţă de primele şapte luni ale anului 2013.
Subscribe to RSS - BMW Seria 3