Citroen C3 2017

Noul Citroen C3 poate fi comandat și în România. Iată lista de prețuri și de dotări

Noul Citroen C3 - preturi Romania
Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Citroen în România, a publicat prețurile noului Citroen C3, valabile pentru țara noastră. Astfel, cel mai ieftin C3 din noua generație costă 10.600 de euro, TVA inclus, în versiunea 1.2 PureTech 68 CP și nivel de echipare de bază, LIVE.

Citroen va înlocui C3 Picasso cu un crossover, ce va fi botezat C3 Aircross

Citroen C3 Aircross
Citroen va lansa un crossover bazat pe noul C3, ineditul model urmând a înlocui în gama francezilor vechiul C3 Picasso. Numele ales pentru noul model se pare că va fi C3 Aircross, denumire folosită în trecut de către Citroen pentru versiunile cu ușoare abilități off-road bazate pe modelele sale normale. Noul C3 Aircross va avea premiera mondială chiar anul viitor.

Noul Citroen C3 ar putea primi și o variantă sport în viitorul apropiat

Citroen C3 2017
Citroen ar putea lansa în viitorul nu foarte îndepărtat o versiune sportivă a nou prezentatului C3, tradiția francezilor în materie de mașini de clasă mică cu valențe de "sprinteri" fiind susținută în trecut de variantele VTS ale vechilor C2 și C4. 

Mai revoluționar și mai spectaculos ca niciodată - iată noul Citroen C3

Noul Citroen C3
Citroen a prezentat noua generație C3, mașina sa de clasă mică renunțând la aerul dedicat parcă doar clientelei feminine și care impresionează acum prin exteriorul mai mult decât îndrăzneț ce preia elemente consacrate de C4 Cactus sau C4 Picasso. Totodată, francezii promit posibilități aproape infinite de personalizare a mașinii, atât din punctul de vedere al nuanțelor cât și al materialelor folosite.
Subscribe to RSS - Citroen C3 2017