ERC

Simone Tempestini a început sezonul cu un podium în Austria

Simone Tempestini 2015
Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au terminat primul raliu din 2015 cu o clasare pe podium. Echipajul Junior NRA a câștigat cinci probe speciale în ziua a doua și a încheiat cu bine testul pentru Raliul Monte-Carlo.

SKODA va aduce la Essen conceptul Fabia R 5

Noua SKODA Fabia R 5
SKODA va prezenta cu la Salonul de Tuning de la Essen conceptul ce prefigurează noua Fabia R 5, versiunea dedicată raliurilor. 

Sibiu Rally Challenge va include în traseu şi Transfăgărăşanul

Sibiu Rally Challenge 2014 - Transfagarasan
Prima ediție a Sibiu Rally Challenge se va desfășura în perioada 9 – 12 octombrie, în locații deja foarte cunoscute de pasionații de sporturi cu motor: Piața Mare din Sibiu, speciala Păltiniș care va fi parcursă în nocturnă, celebrul Transfăgărășan și circuitul de rally cross. „Sibiu Rally Challenge este o competiție, dar în același timp și un festival al sporturilor cu motor. Este un eveniment complet nou și obiectivul nostru este să devină un reper în lumea sporturilor cu motor internațională”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Marco şi Simone Tempestini vor lua startul în Raliul Estoniei

Marco Tempestini Ford Fiesta R5
Raliul Estoniei, etapa a șaptea din Campionatul European de Raliuri, este terenul perfect de pregătire pentru Marco Tempestini, înaintea Raliului Moldovei, și pentru Simone Tempestini înaintea Raliului Finlandei, etapa din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

ERC - Florin Tincescu îşi continuă campania europeana în Belgia

Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu - Belgia 2014
Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul, in perioada 19 – 21 iunie, in Geko Ypres Rally Belgia, etapa a sasea din Campionatul European de Raliuri si a patra care conteaza si in clasamentul din Junior ERC si vor rata astfel Transilvania Rally, cursa de casa a echipei Napoca Rally Academy.

Juniorii Napoca Rally Academy vor lua startul in Junior WRC si Junior ERC

Juniorii Napoca Rally Academy 2014
Napoca Rally Academy a prezentat oficial programul Junior NRA, un program prin care juniorii Simone Tempestini si Florin Tincescu vor participa in urmatorii doi ani in Campionatul Mondial de Raliuri, respectiv Campionatul European de Raliuri.

Raliul Sibiului a fost amânat, din cauza condiţiilor meteo

Raliul Sibiului 2014 - amanat
Raliul Sibiului, etapa din Campionatul European de Raliuri, a fost anulat din motive de forta majora. Un alt format, la o alta data, sunt luate in considerare.

Organizatorii Raliului Sibiului 2013 au fost premiaţi la Paris

Gala FIA ERC 2013
Organizatorii Raliului Sibiului si ai celorlalte 11 etape incluse in Campionatul European de Raliuri au primit un premiu special din partea Eurosport Events la gala ERC de la Paris. Raliul Sibiului face parte si in 2014 din calendarul ERC.

Napoca Rally Academy a adus trofeul din ERC Production Cup în România

Simone Tempestini
Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Simone Tempestini, Dorin Pulpea si Lucio Baggio au fost prezenti, marti seara, la gala oficiala de premiere din Campionatul European de Raliuri. Membrii echipei Napoca Rally Academy au primit trofeul pentru titlul castigat in ERC Production Cup.

Spectacol total la Sibiu Rally Show 2013 - iată câştigătorii

Marco Tempestini - castigator Sibiu Rally Show 2013
Cei 41 de piloti inscrisi la Sibiu Rally Show au facut spectacol pe circuitul de rally cross. Dupa peste 8 ore de competitiei, Marco Tempestini, Vlad Cosma, Aaron Burkart si Szabo Csongor si-au trecut numele pe lista invingatorilor.

Sibiu Rally Show 2013 - 35 de concurenţi la start

Raliul Sibiului 2013 - Francois Delecour
35 de piloti sunt pregatiti pentru editia din 2013 a Sibiu Rally Show, versiunea romaneasca a celebrei curse a campionilor. Pe lista de start se numara si germanul Aaron Burkart,  campionul mondial la juniori in 2010, care va concura pe o masina Dacia Logan.

Raliul Sibiului 2014 se va desfăşura în februarie

Sebastian Barbu Sibiu 2013
Raliul Sibiului se afla in fata unei mari provocari. In 2014, cea mai spectaculoasa si dificila etapa pe macadam din Romania se va desfasura la finalul lunii februarie, pe zapada, si a fost inclusa pentru a doua oara consecutiv in randul celor mai bune etape din Europa.

Sibiu Rally Show revine pe terenul de rallycross

Raliul Sibiului 2013
Dupa ce editia din 2012 s-a desfasurat pe celebra speciala Santa, in 2013 Sibiu Rally Show revine in locatia clasica: circuitul de rallycross unde este programata si super speciala din Raliul Sibiului. Duelul celor mai buni piloti din competitia interna se va da pe 23 noiembrie.

Raliul Sibiului are stand la Salonul Auto Bucureşti 2013

Raliul Sibiului la SAB 2013
In perioada 10 - 20 octombrie toti vizitatorii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii pot afla mai multe informatii si despre Raliul Sibiului. Etapa din Campionatul European de Raliuri este prima cu stand propriu la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii.

ERC - Jan Kopecky s-a impus în Raliul Cehiei

Jan Kopecky - Raliul Cehiei 2013
Liderul Campionatul European de Raliuri, cehul Jan Kopecky (Skoda Fabia S2000) a câştigat şi etapa desfăşurată pe teren propriu - Raliul Cehiei. 

Pagini

Subscribe to RSS - ERC