Honda Civic

Noua Honda Civic 1.6 i-DTEC va putea fi comandată începând cu ianuarie 2018

Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 CP - versiune 2018
Honda va deschide luna aceasta registrele de comenzi pentru noul Civic diesel. Acesta este propulsat de o nouă generație a unității 1.6 i-DTEC, capabilă să ofere performanțe sporite, dar și un consum și emisii de noxe mai mici.

Honda Civic va primi în primăvara lui 2018 un motor i-DTEC complet revizuit

Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 CP
Honda va introduce în oferta noului Civic, începând cu primăvara anului 2018, o variantă complet revizuită a motorului diesel 1.6 i-DTEC. Aceasta va furniza tot 120 de CP, însă de se laudă cu un consum și implicit emisii de noxe mult mai mici, verificate într-un ciclu de testare ce simulează condiții reale de trafic.

Iată prețurile noii generații Honda Civic, valabile în România

Honda Civic 2017 - preturi Romania
Noua generație Honda Civic poate fi comandată de-acum și în România, prețul de start pentru modelul hatchback 5D fiind de 18.500 de euro, TVA inclus - în versiunea 1.0 VTEC Turbo, cutie de viteze manuală și nivel de echipare Comfort Navi.

Noul Civic Type-R este cel mai rapid model cu tracțiune față pe Nordschleife

Honda Civic Type-R - Nordschleife 2017
Noua Honda Civic Type-R a stabilit un nou record dedicat mașinilor cu tracțiune față pe circuitul de la Nurburgring, noul model stabilind un timp de referință de 7min43.8sec, valoare cu șapte secunde mai bună față de vechea generație a hot hatch-ului japonez.

VIDEO - știați cum se asamblează noua Honda Civic?

Honda Civic 2017 - campanie video
Japonezii de la Honda au demarat o originală campanie de promovare a noului Civic, fiind puse în lumină principalele noutăți pe care le aduce compacta ajunsă acum la cea de-a zecea generație prin intermediul unei armate de roboți care mai de care mai ciudat ce lucrează cu dăruire la asamblarea mașinilor. Enjoy!

Noua Honda Civic va ajunge în curând în showroom-urile din Europa - Galerie foto

Honda Civic - a zecea generatie
Honda se pregătește să livreze în Europa primele exemplare din cea de-a zecea generație a legendarului Civic. Produs în fabrica britanică din Swindon și exportat de aici la nivel global, noul Civic se vrea a fi una dintre cele mai bune compacte din segmentul său, urmând a fi oferită pentru început în două versiuni de motorizare pe benzină turbo, ambele complet noi - 1.0 și 1.5 VTEC TURBO. Ulterior va fi adăugată în configurator și varianta diesel 1.6 i-DTEC.

Noul Civic va juca un rol cheie în revigorarea vânzărilor Honda din Europa

Noua Honda Civic 2017
Honda își pune mari speranțe în noua generație Civic, modelul compact prezentat anul acesta având greaua misiune de a revigora vânzările japonezilor în Europa. Acest lucru se vede chiar de anul acesta, 2016 marcând o creștere de 25 de procente a livrărilor de mașini noi, pe vechiul continent.

Honda Civic Type R Prototype - mașina ce prefigurează viitorul model de serie japonez

Honda Civic Type R Prototype
După prezentarea noii generații Civic hatchback, iată că japonezii de la Honda nu vor să piardă timpul și anunță dezvăluirea, la Salonul Auto de la Paris, a prototipului Civic Type R. Viitorul model de serie nu va diferi cu mult de studiul din imagini și va fi lansat în 2017.

Honda a dezvăluit oficial cea de-a 10-a generație Civic. Iată toate imaginile și detaliile

Noua Honda Civic 2017
Honda a dezvăluit toate detaliile și imaginile celei de-a zecea generații Civic hatchback, model ce va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Paris. Noul model va fi lansat întâi în SUA, urmând ca europenii să-l poată găsi în showroomuri începând cu primăvara lui 2017.

Honda a publicat primele imagini oficiale ale noii generații Civic hatchback

Honda Civic hatchback 2017
Honda a publicat primele imagini oficiale ce înfățișează cea de-a 10-a generație Civic hatchback. Noul model va fi lansat întâi pe piața din SUA, primele exemplare fiind deja livrate de pe liniile de asamblare ale fabricii britanice din Swindon.

Honda va aduce la Paris trei noi motoare din familia Earth Dreams

Noul Honda 1.6 i-DTEC Earth Dreams
Constructorul japonez Honda va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Paris  trei noi propulsoare ce fac parte din familia Earth Dreams.

Noua Honda Civic Type R va fi cel mai performant Type R produs vreodată

Noua Honda Civic Type R 2015
Honda ţine fanii mărcii în suspans, publicând astăzi o serie de detalii legate de viitorul Civic Type R, model ce va ajunge pe piaţă abia anul viitor.

Honda a dezvăluit noul Civic facelift

Noua Honda Civic facelift
Honda a prezentat noul Civic facelift, versiunea restilizată urmând a fi lansată oficial cu ocazia salonului Auto de la Paris.
Subscribe to RSS - Honda Civic