Honda Civic hatchback

VIDEO - știați cum se asamblează noua Honda Civic?

Honda Civic 2017 - campanie video
Japonezii de la Honda au demarat o originală campanie de promovare a noului Civic, fiind puse în lumină principalele noutăți pe care le aduce compacta ajunsă acum la cea de-a zecea generație prin intermediul unei armate de roboți care mai de care mai ciudat ce lucrează cu dăruire la asamblarea mașinilor. Enjoy!

Noul Civic va juca un rol cheie în revigorarea vânzărilor Honda din Europa

Noua Honda Civic 2017
Honda își pune mari speranțe în noua generație Civic, modelul compact prezentat anul acesta având greaua misiune de a revigora vânzările japonezilor în Europa. Acest lucru se vede chiar de anul acesta, 2016 marcând o creștere de 25 de procente a livrărilor de mașini noi, pe vechiul continent.

Honda a dezvăluit oficial cea de-a 10-a generație Civic. Iată toate imaginile și detaliile

Noua Honda Civic 2017
Honda a dezvăluit toate detaliile și imaginile celei de-a zecea generații Civic hatchback, model ce va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Paris. Noul model va fi lansat întâi în SUA, urmând ca europenii să-l poată găsi în showroomuri începând cu primăvara lui 2017.

Noua Honda Civic hatchback va avea premiera mondială la Paris

Honda Civic hatchback 2017 - a 10a generatie
După cum era de așteptat, Honda a anunțat faptul că cea de-a zecea generație Civic hatchback va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Paris. Primele imagini ale noului model ne-au fost prezentate luna trecută.

Honda a publicat primele imagini oficiale ale noii generații Civic hatchback

Honda Civic hatchback 2017
Honda a publicat primele imagini oficiale ce înfățișează cea de-a 10-a generație Civic hatchback. Noul model va fi lansat întâi pe piața din SUA, primele exemplare fiind deja livrate de pe liniile de asamblare ale fabricii britanice din Swindon.
Subscribe to RSS - Honda Civic hatchback