Mercedes-Benz E-Class 2016

Mercedes-Benz va construi o fabrică de automobile în Rusia

Mercedes-Benz E-Class
Nemții de la Daimler au anunțat faptul că vor construi o fabrică pentru automobilele Mercedes-Benz în Rusia, aceasta urmând a fi inaugurată în anul 2019. Situată în apropiere de Moscova, noua uzină va produce E-Class Sedan, dar și o gamă de SUV-uri.

VIDEO - noul Mercedes-Benz E-Class apelează la intuiție pentru a-și proteja pasagerii

Noul Mercedes-Benz E-Class - Intuition
Cel mai recent spot publicitar pentru noul Mercedes-Benz E-Class pune în lumină numeroasele inovații din domeniul siguranței, capabile să prevină accidentele sau să asiste șoferul în situațiile limită.

Mercedes-Benz Roadshow 2016 - o experiență unică alături de "stelele" constructorului german

Mercedes-Benz Roadshow 2016
Miercuri, 14 septembrie, Mercedes-Benz România a dat startul evenimentului Roadshow 2016. Urmând a se desfășura până în prima zi a lui octombrie, sub sloganul "Welcome to the World of the Stars", inedita campanie are drept scop apropierea fanilor și a potențialilor clienți de produsele mărcii din Stuttgart, dar și de modelele ce poartă sigla smart. Activitățile RoadShow 2016 au loc în mare parte în cadrul Academiei Titi Aur, dar și la sediul expoziției permanente "Țiriac Collection".

VIDEO - noul E-Class, de la primele schițe la premiera mondială

Noul Mercedes-Benz E-Class - making of
De la primele schițe și până la premiera mondială e ceva cale de parcurs. Noul Mercedes-Benz E-Class - Making of.

Noul Mercedes-Benz E-Class a fost lansat oficial în România

Noul Mercedes-Benz E-Class - lansare Romania
Mercedes-Benz România a lansat astăzi la noi în țară, în cadrul unui eveniment special desfășurat în București, noul E-Class. Ajuns la cea de-a 100-a generație, noul Mercedes-Benz E-Class va ajunge în showromm-uri începând cu luna aprilie 2016.

Noul Mercedes-Benz E-Class poate fi comandat și în România. Prețul de start - 47.514 euro

Noul Mercedes-Benz E-Class - preturi Romania
Nici nu s-a răcit bine cerneala pe articolele ce anunțau lansarea noului Mercedes-Benz E-Class la Salonul Auto de la Detroit că acestaa  și apărut în configuratorul Mercedes-Benz România. Astfel, cel mai ieftin E-Class de generație 2017 are un preț de start de 47.514 euro, TVA inclus - în varianta E 200

VIDEO - noul Mercedes-Benz E-Class, prezentat pe scurt

Noul Mercedes E-Class 2016 - Video
Încheiem capitolul lansării noului E-Class cu un filmuleț ce concentrează la un loc toate lucrurile esențiale legate de mașină.

Noul Mercedes-Benz E-Class - Galerie foto

Noul Mercedes E-Class 2016
Mercedes-Benz a lansat la Salonul Auto de la Detroit noul E-Class, automobil cu care germanii din Stuttgart vor să ocupe o poziție de forță în duelul lor cu rivalii de la BMW și Audi.

Noul Mercedes-Benz E-Class - primele imagini cu exteriorul

Noul Mercedes-Benz E-Class 2016
Mai sunt câteva zile până la prezentarea în premieră mondială a noului E-Class, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit și iată că deja au apărut imagini (neoficiale) cu exteriorul limuzinei de clasă mare Mercedes-Benz. Asta după ce la începutul lunii decembrie 2015 germanii ne prezentau (de data asta oficial) o galerie foto cu interiorul mașinii.

VIDEO - noul Mercedes-Benz E-Class este tot mai aproape de lansare

Noul Mercedes-Benz E-Class 2016 - faruri LED Multibeam
Mercedes-Benz ne stârnește curiozitatea cu un teaser video în care se întrevede noul E-Class. "Vedetele" episodului de astăzi sunt farurile cu LED Multibeam.

VIDEO - interiorul noului Mercedes-Benz E-Class, prezentat în detaliu

Noul Mercedes-Benz E-Class - interior Video
Mercedes-Benz a prezentat de curând primele imagini cu interiorul noului E-Class. În acest filmuleț Hartmut Sinkwitz, șeful departamentului de desgin interor, ne dezvăluie ideile ce au generat și compus forma finală a acestuia.
Subscribe to RSS - Mercedes-Benz E-Class 2016